Boğaziçi Üniversitesi StartNowHow Girişimcilik Seminerleri Devam Ediyor!

BIC Angel Investments ve Boğaziçi Üniversitesi tarafından Türkiye'de girişimcilik ekosistemini doğru bir şekilde büyütmek amacıyla düzenlenmeye başlanan StartNowHow Girişimcilik Seminerleri devam ediyor. Detaylar haberimizde..

BIC Angel Investments ve Boğaziçi Üniversitesi tarafından Türkiye'de girişimcilik ekosistemini doğru bir şekilde büyütmek amacıyla düzenlenmeye başlanan StartNowHow Girişimcilik Seminerleri devam ediyor.

StartNowHow Girişimcilik Seminerleri” nedir?

Yeni girişimciler, kariyerine girişimci olarak devam etmek isteyen öğrenciler ve girişimcilik hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak isteyenlere yol göstermek amacıyla BIC Angel Investments ve Boğaziçi Üniversitesi tarafından düzenlenen girişimci adayları ve girişimcileri bir araya getiren bir organizasyon.

Neden katılmalısınız?

  • Seminerler Dr. Joachim Behrendt tarafından, Türkiye koşulları göz önünde bulundurularak uzun bir araştırmanın ve pratik hayattan iş tecrübelerinin de iz düşümünde hazırlanmış. Benzerinin başka bir yerde bulanamayacağı en güncel metodolojilerin ve yaklaşımların kullanıldığı bu seminerler ile katılımcılar girişimcilik konusunda hızlı bir gelişme katedecek.
  • Kendi kuracağı işi nasıl yöneteceğini ve nasıl başarılı olunacağı hakkında önemli tüyolar verilecek.
  • Sektörden lider ve başarılı uzman ve konuk konuşmacılarla tanışma, onların tecrübelerinden faydalanma fırsatı da sunuluyor. Böylece networkünüzü geliştireceksiniz.

StartNowHow Girişimcilik Seminerleri Programı;

BIC Angels, 8 Aralık Pazartesi günü Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsü’nde İdari Bilimler Binası (IB) 102 numaralı sınıfta gerçekleştirilecek.

17:15 - 17:30 Kayıt
17:30 - 18:00 Fırsat Tanıma ve Değerlendirme(Joachim Behrendt)
18:00 - 18:45 Melek Yatırım Seçim Süreci (Turhan Beriker)
18:45 - 19:00 Soru & Cevap
19:00 - 19:30 Kahve ve Networking

Girişimciliğe ilgi duyan, iyi bir girişimci olmanın sırlarını öğrenmek isteyen üniversite içinden ya da dışından herkes bu seminere ücretsiz olarak katılabiliyor. StartNowHow Girişimcilik Seminerleri'ne katılmak isteyen okurlarımız buradan kayıt işlemlerini gerçekleştirebilirler. Seminer İngilizce ve Türkçe.

BIC Angel Investments hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.bicangels.com web adresini ziyaret edebilirsiniz. Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor