15. MÜSİAD Uluslararası Fuarı 26 Kasım'da İstanbul'da Başlıyor!

İstanbul’da her iki yılda bir düzenlenen MÜSİAD Uluslararası Fuarı, 15’inci kez İstanbul CNR Expo Center’da gerçekleştirilecek. 26 – 30 Kasım 2014 tarihleri arasında düzenlenecek fuar, 102 ülkeden gelecek 7.000’i aşkın misafir işadamıyla birlikte toplamda yaklaşık 200 bin ziyaretçiyi ağırlayacak.

İstanbul’da her iki yılda bir düzenlenen MÜSİAD Uluslararası Fuarı, bu yıl 15’inci kez İstanbul CNR Expo Center’da gerçekleştirilecek. 26 – 30 Kasım 2014 tarihleri arasında düzenlenecek fuar, 102 ülkeden gelecek 7.000’i aşkın misafir işadamıyla birlikte toplamda yaklaşık 200 bin ziyaretçiyi ağırlamaya hazırlanıyor.

İslam dünyasının liderlerinin katılımıyla gerçekleşen ve 1995 yılından bu yana Türkiye’de düzenlenen 18’inci Uluslararası İş Forumu KongresiParadigma Kayması: Yeni Finansal Yönelimler” temasıyla toplanacak.

İstanbul’da iki yılda bir Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından düzenlenen, Asya’dan Avrupa’ya, Ortadoğu’dan Afrika ülkeleri ve Türkî Cumhuriyetlere kadar uzanan bir coğrafyadaki yabancı şirketlerin ve işadamlarının katıldığı 15’inci MÜSİAD Uluslararası Fuarı, bu yıl 500 yerli ve yabancı katılımcı firmayı, 102 ülkeden 7 bin seçkin işadamını, 200 bin yerli ziyaretçiyi ve 1000 şirketin stantlarıyla yer alacağı katılımcıyı 100 bin metrekare alana yayılmış 8 salonda bir araya getirecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Tarafından Açılacak

İstanbul’u dünya ekonomisinin merkezi haline getirecek olan 15’inci MÜSİAD Uluslararası Fuarı ve 18’inci Uluslararası İş Forumu Kongresi (International Business Forum – IBF) 26 Kasım Çarşamba günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılacak. Açılış töreniniöncesinde; MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak açılış konuşması yaparken, misafir ülkelerin devlet başkanlarının selamlama konuşmalarının ardından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, salonu dolduran yaklaşık 5000 kişiye hitap edecek.

İslami Bankacılık Ve Finans Trendleri

18’inci Uluslararası İş Forumu Kongresi’nin “Paradigma Kayması:Yeni Finansal Yönelimler” başlıklı açılış oturumunda İslami bankacılık ve İslami finans trendleri konuları ele alınacak. IBF Başkanı Erol Yarar’ın konuşmasının ardından İslami Kalkınma Bankası (IDB) Başkanı Dr. Ahmed Mohammad Ali ve İslami Bankacılık Dergisi (Islamic Banker Magazine) Editörü Mushtak arker konuyla ilgili sunumlarını paylaşacak.

Yabancı Şirketlerle İkili İş Görüşmeleri

15’inci Uluslararası MÜSİAD Fuarı’na katılan şirketler Ekonomi Bakanlığı ve IBF heyetleriyle birlikte diğer katılımcı firmalarla da ikili iş görüşmeleri yapma imkânına sahip olacaklar. Yepyeni iş olanakları ve işbirliklerinin sağlanması ve ticaret hacminin genişlemesi amacıyla düzenlenen ikili iş görüşmeleri etkinliği, yerli firmaları uluslararası firmalarla aynı masada buluşturuyor.

Gündemdeki Konularda Paneller

15’inci MÜSİAD Uluslararası Fuarı kapsamında gündemdeki önemli konuların tartışılacağı eş zamanlı oturumlar da düzenlenecek. 28 Kasım Cuma günü başlayacak oturumlar dizisinde Helal Turizm, Dijital Girişimcilik Paneli gibi oturumlar gerçekleştirilecek.

15’inci Uluslararası MÜSİAD Fuarı hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.musiadfair.com web adresini ziyaret edebilirsiniz. Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor