İTİCÜ Girişimci Buluşmaları'nın Ekim Konuğu Murat Yalçıntaş Oldu

İstanbul Ticaret Üniversitesi Girişimcilik Kulübü, iş dünyasının önde gelen isimleriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Yeni uyguladığı etkinlik konseptinde “Girişimci Buluşmaları” başlığı altında şirket ziyaretleri ve başarılı isimlerle bir arada bulunarak etkili bir network kurmayı amaçlıyor.

İstanbul Ticaret Üniversitesi Girişimcilik Kulübü, iş dünyasının önde gelen isimleriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Yeni uyguladığı etkinlik konseptinde “Girişimci Buluşmaları” başlığı altında şirket ziyaretleri ve başarılı isimlerle bir arada bulunarak etkili bir network kurmayı amaçlıyor.

Girişimci Buluşmaları etkinliğinin ilkini Ramazan Bingöl Et Lokantalarının Sahibi Ramazan Bingöl Bey’e gerçekleştirildi. Ardından ikinci ziyaretini ZEN Pırlanta şirketine yaparak şirketin sahibi Yönetim Kurulu Başkanı Emil Güzeliş Bey ile tecrübe paylaşım toplantılarını gerçekleştirdiler.

Bu dönemin ilk Girişimci Buluşmalarının sahibi ise Yrd. Doç. Dr. Murat Yalçıntaş; iş dünyasının başarılı isimlerinden,İstanbul Ticaret Odası’nın 17. ve 18. Dönem Başkanlığını yapmış ve şuanda iş hayatının yanı sıra İstanbul Ticaret Üniversitesi akademisyenlik görevine de devam eden Yrd. Doç. Dr. Murat Yalçıntaş ile Girişimcilik Kulübü akşam yemeğinde bir araya geldi.

Girişimcilik Kulübü Yönetim Kurulunun ve Kulüp Danışmanı İstanbul Ticaret Üniversitesi Akademisyenlerinden Yrd. Doç. Dr. N. Öykü İyigün’ün de katılım sağladığı etkinlikte Girişimcilik Kulübü’nün faaliyetleri ve Murat Yalçıntaş Bey'in kulübe olan destekleri ve görüşleri, değerli hocamızın iş hayatında kazandığı tecrübe ve başarılarının anlatıldığı güzel bir toplantı gerçekleştirildi.

Girişimci Buluşmaları etkinliğine de değinen ve yapılan buluşmada açıklama yapan Girişimcilik Kulübü Başkanı Taha Toprak şunları söyledi:

“Girişimcilik Kulübü, üniversitemizin bünyesinde bulunduğu İstanbul Ticaret Odasını en iyi şekilde temsil edecek, öğrencilere fayda sağlayacak ve iş hayatlarında çevre oluşturma konusunda zorluk çekmemeleri için kendilerine etkili bir networking hazırlama amacıyla faaliyet yapan kulüptür. Girişimci Buluşmaları etkinliklerimiz kapsamında arkadaşlarımızın şirketlerle ve girişimciler ile irtibatının sürdürülebilir olduğunu amaçlıyoruz. Bu vesileyle kendi şirketlerinde ziyaret ettiğimiz iş adamları ile daha samimi bir ortam oluşturarak fikirlerimizi kendilerine rahat bir şekilde sunup bundan sonraki dönemler içinde kendilerinden aldığımız desteği devam ettirmek adına etkili bir iletişim sağlıyoruz.  Bu etkinliğimiz kapsamında bizi kabul eden Yrd. Doç. Dr. Murat Yalçıntaş hocamıza vermiş olduğu destek için teşekkürlerimizi iletiriz. Arkadaşlarımızın etkinliklerimizde oluşan bu tür fırsatları kesinlikle takip etmeleri ve faaliyetlerimize katılımlarını önemli görüyoruz”

Kulüp Akademisyen Danışmanı Yrd. Doç. Dr. N. Öykü İyigün ise “Üniversitemizin de hedefleri arasında yer alan girişimciliği yaygınlaştırmak ve girişimcilikte ön planda olmak hedeflerine yaklaşması için Girişimcilik Kulübü etkili çalışmalarını özenle gerçekleştirmektedir. Bu tür şirket ziyaretlerinin daha etkili ve kalıcı olduğunu düşünmekteyim. Bütün öğrenci arkadaşlarımızın faaliyetlere katılması onlara hem üniversite hayatında hem de iş hayatında büyük bir değer kazandıracaktır. İş dünyasının başarılı isimlerinden ve büyük bir tecrübeye de sahip olan Yrd. Doç. Dr. Murat Yalçıntaş hocamız ile yaptığımız bu etkinlik son derece önemlidir. Kendisine desteği için teşekkür ederim.” açıklamasını yaptı.

Yrd. Doç. Dr. Murat Yalçıntaş etkinlikte yaptığı konuşmada iş hayatında kazandığı deneyim ve tecrübelerini kulüpteki arkadaşlarımız ile paylaştı. TİCARET Girişimcilik Kulübü’nün çalışmalarını takdir ettiğini söyleyen YALÇINTAŞ, birkaç düşüncesini de Girişimcilik Kulübüne iletti. Bu buluşmadan memnuniyet duyduğunu ve Girişimcilik Kulübüne desteklerinin devam edeceğini de söyledi.

Etkinlik sonrası Girişimcilik Kulübüne olan destekleri için İstanbul Ticaret Üniversitesi tarafından kendi ismine dikilmiş fidan sertifikasını Girişimcilik Kulübü Yönetim Kurulu adına Kulüp Başkanı Taha Toprak, Yrd. Doç Dr. N. Öykü İyigün ile birlikte Yrd. Doç. Dr. Murat Yalçıntaş'a takdim etti.

İstanbul Ticaret Üniversitesi Girişimcilik Kulübü'nün paylaşımlarını facebook veya twitter adreslerinden takip edebilirsiniz. Haberimizi  tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor