TEB ve TİM İhracat Potansiyeli Yüksek İş Fikirlerinizi Bekliyor!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve Türk Ekonomi Bankası (TEB) tarafından ihracat potansiyeli yüksek, yenilikçi iş fikirleri olan girişimcilerin desteklenmesi amacıyla hayata geçirilen TİM - TEB Girişim Evleri için başvurular alınmaya başlandı.Detaylar haberimizde..

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve Türk Ekonomi Bankası (TEB) tarafından ihracat potansiyeli yüksek, yenilikçi iş fikirleri olan girişimcilerin desteklenmesi amacıyla hayata geçirilen TİM - TEB Girişim Evleri için başvurular alınmaya başlandı.

TEB, İstanbul Ataşehir’de açtığı TEB Girişim Evi’nde destek verdiği girişimcilerin ardından şimdi de TİM işbirliği ile katma değeri yüksek ihraç ürünleri geliştiren yenilikçi girişimcileri desteklemeye hazırlanıyor.

İzmir ve Gaziantep’te de Açılacak

İstanbul ile birlikte eş zamanlı olarak  İzmir ve Gaziantep’te de açılacak TİM - TEB Girişim Evleri; girişimcilere eğitimden krediye, danışmanlık hizmetinden, ofis desteğine, finans-muhasebeden marka-patent yönetimine çok çeşitli alanda ücretsiz danışmanlık hizmeti sunacak. Girişimcilere projelerini tanıtmaları için imkan yaratacak Girişimcilik Merkezleri, aynı zamanda pek çok farklı sektördeki girişimi alanındaki profesyonellerle buluşturacak.

TİM-TEB Girişim Evi projesinin 1 yıllık takvim dönemi içinde her bir ildeki TİM-TEB Girişimcilik Merkezleri’nde, yılda 2 dönem girişimci adayı alınacak ve her bir merkez 1 yılda 30 girişimciye ulaşmış olacak. Ön başvuru ve jüri değerlendirmesinden geçerek seçilen girişimciler toplamda 6 aylık bir kamp ve danışmanlık sürecini tamamlayacak.

TİM - TEB işbirliği kapsamında ilk etapta İstanbul, İzmir ve Gaziantep’te açılacak olan TİM - TEB Girişim Ev’lerinin desteklerinden yararlanmak isteyen girişimciler için başvurular www.tebkobitv.com üzerinden alınmaya başlandı. Başvurulara dair www.tim.org.tr üzerinden de yönlendirmeler yapılıyor.

İhracat potansiyeli yüksek bir iş fikriniz veya girişiminiz varsa başvurunuzu muhakkak yapmanızı öneriyoruz.

Haberimizi ihracat potansiyeli yüksek iş fikirleri olan girişimci okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor