Yemeksepeti'nin İçerik Odaklı Yeni Girişimi Yemek.com Açıldı

Yemeksepeti'nin yeni içerik potralı Yemek.com, sadece karnını doyurmak için yiyenlere değil, yemek hazzının peşinde koşanlara kucak açıyor. Detaylar Haberimizde

Yemeksepeti'nin yeni içerik potralı Yemek.com, sadece karnını doyurmak için yiyenlere değil, yemek hazzının peşinde koşanlara kucak açıyor. 

Tarif, ye,, şaşır, izle, öğren ve keşfet şeklinde yedi farklı içerik grubunun bulunduğu Yemek.com, ilham veren paylaşımlar, videolar ve listeler ile, en yeni yemek trendleri ve yemek fotoğraflarıyla kullanıcılarına etkileyici bir içerik vaadediyor.

Yemek.com’un en iddialı olduğu içerik gruplarından biri, içinde burnumuza çocukluğumuzun kokusunu getiren klasik yemeklerden, risotto, macaron, scone gibi tatlara kadar farklı tariflerin bulunduran ‘TARİF’ kategorisi. Kısacası tost bağımlısının da, executive chef adayının da, babaannesinin mutfak sırlarına sıkı sıkıya bağlı olanı da kendinden bir şeyler bulabileceği Yemek.com, yemekle aranızdaki gönül ilişkisini hiç olmadığı kadar alevlendirebilir.

Yemek hakkında iştah açan, ağız sulandıran ve faydalı içerikler sunan YE’ kategorisi ise, yemeğe olan bağımlılığınızı arttıracak cinsten. ‘Usta işi mangal yapmanın 9 püf noktası', ‘Kırmızı et seçerken dikkat edilmesi gerekenler’ gibi konularla meraklılarına ilham vermeyi hedefleyen girişim; ‘Diyetisyeninizi bile kandırabileceğiniz 8 farklı tatlı önerisi’ gibi listeler ve yemek önerileri sunuyor.

Lezzet Uğruna Yollara Düşmeye Razıysan: Keşfet

Yemek.com’un ‘KEŞFET’ bölümünde ise İstanbul’un en iyi dönercilerinden gurme sandviç mekanlarına, hafızaya kazınacak lahmacunculardan gizli kalmış kuru fasulyecilere kadar birçok mekan önerisi ve tanıtımı bulunuyor.

Yemek Diyarının Eğlence Merkezi: Şaşır

Yemek.com’un iddialı olduğu bir diğer kategori de ‘ŞAŞIR’. Yemek diyarının en neşeli ortamı olmaya aday bu bölümde güldürürken yediren tespit listeleri, ilginç haberler ve videolar bulunuyor.

Site İçin İştahlı Bir Ekip Çalışıyor, Ziyaretçiler de Katkı Yapıyor

Yemek.com’un sahne arkasında farklı zevklerden ve renklerden gelen iştahlı bir ekip çalışıyormuş. Yemek konusunda hayat okulundan mezun Yemeksepeti’nin içerik projesi olan Yemek.com, yemek, keşfetmek ve şaşırmak isteyenler için eğlenceyi vaaeden bir girişim olmuş. Sitenin ziyaretçileri ister okur olarak, ister ilgilendiği yazılara yorum yaparak veya kendi tariflerini, mekan önerilerini ve eğlenceli yazılarını Yemek.com’da yayınlayarak maceraya katkı sağlayabiliyor.

Yemek.com hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.yemek.com'u ziyaret edebilirsiniz. Haberimizi iştahına düşkün olan okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor