12. Bayim Olur musun ? Franchising Fuarı 18 Eylül'de Açılıyor!

Franchising alanında ülkemizin ilk ve tek fuarı olan Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı, 18-21 Eylül tarihleri arasında Yeşilköy CNR Expo'da 12. kez kapılarını açıyor. Detaylar haberimizde..

Franchising alanında ülkemizin ilk ve tek fuarı olan Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı, 18-21 Eylül tarihleri arasında Yeşilköy CNR Expo'da 12. kez kapılarını açıyor.

Medyafors Fuarcılık Organizasyonu, UFRAD(Ulusal Franchising Derneği) işbirliği ve Coldwell Banker Türkiye ana sponsorluğunda düzenlenecek '12. Bayim Olur musun Fuarı'na, her sektörden birçok ulusal ve uluslararası marka katılacak.

CNR Fuar Merkezi’nde 2. ve 4. Hall'lerde yaklaşık 20.000m2 alanda gerçekleştirilecek fuara, başta Ortadoğu ve Avrupa ülkeleri olmak üzere dünyanın pek çok ülkesinden yatırımcılar katılacak.

Her geçen yıl artan bir ilgiye sahip olan fuar, bu yıl da kendi işini kurmak isteyen yatırımcılar ve markasını büyeterek zincir haline gelmek isteyenler için kılavuz niteliğinde olacak.

12 Yıldır Markalarla Girişimcileri Buluşturuyor

Medyafors Fuarcılık Genel Müdürü Aycan Helvacıoğlu, fuarın, ülke ekonomisinin gelişimi konusunda önemli bir misyon üstlendiklerini, markalarla girişimcileri buluşturarak reel sektöre önemli katkıları olduğunu söyledi. Fuara olan ilginin her geçen yıl arttığına dikkat çeken Helvacıoğlu, "Fuar pek çok yenilik ve sürprizlerle 2014 yılında franchise sektörüne damgasını vuracak. 300'ün üzerinde yerli ve yabancı markanın katılacağı fuarda ziyaretçi sayısının 30.000'in üzerine çıkmasını bekliyoruz" dedi.

Ulusal bir çok markanın, bugüne dek fuar sayesinde satış noktalarını çoğaltarak büyük zincir markalar halini aldığını vurgulayan Helvacıoğlu, "Fuarımızın en önemli hedefi; Türkiye’den daha fazla markanın dünya pazarına açılmasını sağlayarak uluslararası pazarlarda daha fazla Türk markalarını görmek ve böylece ülke ekonomisine katkıda bulunmak" diye konuştu.

Fuara Yabancılar Damgasını Vuracak

Aycan Helvacıoğlu, fuarın, bu yıl da yurtdışından önemli misafirleri olacağının altını çizerek şöyle konuştu:

"Fuara Ortadoğu’nun franchise konusunda lider kuruluşu Francorp’un Başkanı Imad Charafeddine 20 kişilik bir heyet ile katılacak. Charafeddine, fuarda 20'ye yakın önemli Ortadoğulu markayı Türkiye piyasasına tanıştırmak ve iş birlikleri kurmak için çalışmalar yapacak. Bu markalardan bazıları; Sedar Home, Oregano, Danube Home, Doculand, Cremolata, Broccoli Pizza & Pasta, Circle Café, Sushi Counter, French Bakery…. vs.

Ortadoğu'da yatırım yapmak isteyen Türk Markaları ile de görüşmeler yapacak olan Charafeddine ayrıca, Bayim Olur musun Franchising Fuarı’nın açılışında düzenleyeceği seminerde önemli detayları girişimciler ile paylaşacak."

12. Bayim Olur musun Franchising Fuarı'na Avrupa piyasasına hakim, uluslararası franchise olanakları konusunda deneyimli İngiliz danışmanlık  firması How 2 Franchise'ın franchise uzmanı Rod Hindmarsh da katılıyor. Fuarda bir seminer verecek olan Hindmarsh franchise alanındaki deneyimlerini katılımcılara aktaracak. Öte yandan, Karadeniz Franchise Federasyonu başkan ve üyeleri de fuarda markalarla buluşacak.

Unutmayın, fuar 18–21 Eylül 2014 tarihleri arasında CNR Fuar Merkezi 2 ve 4. Hall’lerde gerçekleştirilecek. Markaların bayilik/ franchise bilgilerine ve ayrıca fuarla alakalı merak edilen her türlü bilgiye  www.bayimolurmusun.com.tr web adresinden ulaşabilirsiniz.

Franchise çalışma modeliyle iş kurmak isteyen girişimci okurlarımızı ve bu iş modeline yatırım yapmak isteyen yatırımıcı okurlarımızı fuara davet ediyor, haberimizi girişimci ve yatırımcı okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor