Yemeksepeti'nde Online Ödeme İle Yemek Ismarlama Devri Başladı

Doğum günü, terfi haberi gibi mutlu anlarda ya da üzüntülü bir dönemde sevdiklerinizi gülümsetmek için ona yemek ısmarlamak istiyorsanız, yardımınıza Yemeksepeti koşuyor. Detaylar haberimizde..

Doğum günü, terfi haberi gibi mutlu anlarda ya da üzüntülü bir dönemde sevdiklerinizi gülümsetmek için ona yemek ısmarlamak istiyorsanız, yardımınıza Yemeksepeti koşuyor.

Artık Yemeksepeti üzerinden vereceğiniz siparişlerde ödeme seçenekleri arasından “online kredi kartı”nı seçebilir, dilediğiniz kredi kartı veya banka kartını kullanarak siparişinizi dilediğiniz adrese, istediğiniz saatte gönderebilirsiniz. Üstelik bu sayede uzaktaki bir arkadaşınıza istediği yemeği gönderebilir, ya da ödemenizi önceden yaparak, para üstünü düşünmek ya da nakit hazırlamak zorunluluğundan kurtulabilirsiniz.

Yemeksepeti’nin online ödeme seçeneğinden şu anda 5.300’den fazla restoran üzerinden verilecek siparişlerde faydalanılabiliyor.

Yemeksepeti, Online Ödeme İle Hayat Kolaylaşıyor

Online kredi kartı ile ödeme seçeneğinin kullanıcılar için şimdiden bir alışkanlık haline geldiğini belirten Yemeksepeti Kurucu Ortağı ve CFO’su Gökhan Akan, “Online kredi kartı ve banka kartı ile ödeme seçeneği bir süredir kullanıcılarımız tarafından talep ediliyordu. Yemeksepeti’nden online ödeme ve yemek ısmarlama şimdiden hayatı kolaylaştıran bir alışkanlık haline gelmeye başladı. Kullanıcılarımız bu sayede sevdiklerine güzel sürprizler yapıyor. Ayrıca plazalarda toplantı arasında sipariş verip kuryeyi kapıda bekletmeden siparişlerini istedikleri zaman teslim alan, ya da kapıda para üstünü düşünmek istemeyenler için de online kredi kartı ve banka kartı ile ödeme seçeneği oldukça pratik bir çözüm oldu.”

Yemeksepeti hakkında:

Ülkemizin ilk ve en büyük online yemek siparişi sitesi olan Yemeksepeti, 2001 yılında kuruldu. Bugün itibariyle 57 il ve Kıbrıs’ta hizmet veren Yemeksepeti, tüm internet kullanıcıları ve ilgili restoranlara, internetten yemek siparişi verebilme ve alabilme olanağı sağlıyor. Türkiye ve Kıbrıs’ta halen 9.000’e yakın üye restoran ve 2.700.000'den fazla kayıtlı kullanıcıya sahip olan Yemeksepeti, günde aldığı ortalama 75.000 siparişle yaklaşık 200.000 kişiye hizmet veriyor. Yemeksepeti’nin yurt dışı markası Foodonclick.com ise 1.000’den fazla restoranla Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, Umman, Suudi Arabistan ve Lübnan’da hizmet veriyor. Yemeksepeti, online yemek siparişinde Yunanistan’ın pazar lideri olan Clickdelivery.gr’ye yaptığı yatırımla, servis verdiği ülke sayısını 7’ye yükseltti.

Yemeksepeti, internet üzerinden sunduğu hizmetin yanı sıra tüm telefonlarla uyumlu mobil web sayfaları, iPhone, Android ve Windows Phone uygulamalarıyla mobil cihazlar üzerinden de sipariş kabul ediyor. Yemeksepeti’nin projeleri arasında bulunan Lokum.com Türkiye’nin farklı yörelerinden saklı kalmış lezzetleri üreticilerinden temin ederek kullanıcılarına sunarken, Papyon.com ise dışarıda yeme içmeye dair her şeyi bünyesinde barındırıp online rezervasyon imkanı sağlıyor.

Yemeksepeti'nin bu hizmetinden yararlamak isteyen okurlarımız www.yemeksepeti.com web adresini ziyaret edebilirler. Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor