Bayim Olur musun? 2014 Fuarı Markalarla Girişimcileri Buluşturuyor!

MedyaFors Fuarcılık Organizasyonu ve UFRAD işbirliğiyle gerçekleştirilen Bayim Olur musun? Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı bu yıl 18–21 Eylül 2014 tarihleri arasında Coldwell Banker Türkiye Ana Sponsorluğu’nda düzenlenecek.Detaylar haberimizde..

Güncelleme: Bayim Olur musun? Fuarı ile ilgili en güncel haberimizi buradan okuyabilirsiniz.

MedyaFors Fuarcılık Organizasyonu ve UFRAD işbirliğiyle gerçekleştirilen Bayim Olur musun? Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı bu yıl 18–21 Eylül 2014 tarihleri arasında Coldwell Banker Türkiye Ana Sponsorluğu’nda düzenlenecek. CNR Fuar Merkezi 2 ve 4. Hall’lerde gerçekleştirilecek fuar, franchise ve markalı bayilik veren firmaları, girişimci ve yatırımcılarla 12. kez İstanbul’da buluşturacak.

Yeni çalışmalar ve sürprizlerle, fuar 2014 yılında da franchise sektörüne damgasını vuracak. Tüm sektörleri franchise sistemi çatısı altında toplayan fuar, bir yandan uluslararası markalara ev sahipliği yaparken öte yandan ulusal markaların güçlenmesine ve onların yurtdışına açılarak birer uluslararası markaya dönüşmelerine ön ayak olacak.

Medyafors Fuarcılık Genel Müdür’ü Sn. Aycan Helvacıoğlu gerçekleştirecekleri 2014 fuarını şöyle değerlendirdi; 17-18 Eylül 2014 tarihlerinde UFRAD Franchising Derneği ve Medyafors Fuarcılık ev sahipliğinde düzenlenecek Avrupa Franchise Federasyonu Deneyim Paylaşım Toplantıları’’ kapsamında 20 ülkenin dernek başkanları, marka sahipleri fuarda olacak. Ayrıca Ortadoğu’nun franchise konusunda lider kuruluşu Francorp’un Başkanı Imad Charafeddine Ortadoğuda yatırım yapmak isteyen Türk Markaları ile görüşmeler yapmak için Bayim olur musun Franchising Fuarı’nın açılışında yer alacak ve düzenleyeceği seminerde Ortadoğu pazarı ile ilgili önemli detayları girişimciler ile paylaşacak. Ulusal bir çok marka fuar ile satış noktalarını çoğaltarak, bir kaç şubeli noktalardan, büyük zincir markalar halini aldı. Fuarımızın en önemli hedefi; Türkiye’den daha fazla markanın dünya pazarına açılmasını sağlayarak uluslararası pazarlarda daha fazla markayla temsil edilebilmesi ve ülke ekonomisine katkıda bulunmak.’’ dedi.

Marka Katılımları Devam Ediyor

18-21 Eylül arası açık olacak fuarın marka katılım başvuruları devam ediyor. Eğer sizde markanızla fuarda olmak, yeni yatırımcı ve girişimcilere ulaşmak istiyorsanız; katılım hakkında detaylı bilgileri bu sayfalardan bulabilir, katılım başvurunuzu buradan yapabilirsiniz.

Unutmayın, fuar 18–21 Eylül 2014 tarihleri arasında CNR Fuar Merkezi 2 ve 4. Hall’lerde gerçekleştirilecek.

Fuar hakkında detaylı bilgi almak için www.bayimolurmusun.com.tr web sitesini ziyaret edebilir, sorularınız için Medya Fors Fuarcılık'dan Halkla İlişkiler Uzmanı Pınar Erdağ (perdag@medyafors.com) iletişime geçebilirsiniz.

Franchise çalışma modeliyle iş kurmak isteyen girişimci okurlarımızı ve bu iş modeline yatırım yapmak isteyen yatırımıcı okurlarımızı fuara davet ediyor, haberimizi girişimci ve yatırımcı okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor