KOBİ'leri Bulutlar Üzerindeki Teknolojiyle Buluşturan Girişim: Ofisim!

KOBİ’lerin, görev takibinden müşteri takibine, proje yönetiminden doküman yönetimine kadar tüm ihtiyaçlarını karşılamak üzere hazırlanan Ofisim.com, sunduğu birbirinden avantajlı üyelik paketleri ile KOBİ’lerin sağ kolu olacak nitelikte bir ürün. Detaylar haberimizde..

İnternet ve bulut teknolojilerinin gelişmesiyle birlikte hayatı kolaylaştıran iş uygulamalarının da sayısı artmaya başladı. KOBİ’lerin, görev takibinden müşteri takibine, proje yönetiminden doküman yönetimine kadar tüm ihtiyaçlarını karşılamak üzere hazırlanan Ofisim.com, sunduğu birbirinden avantajlı üyelik paketleri ile KOBİ’lerin sağ kolu olacak nitelikte bir ürün.

Şirket içi iletişim, ortak çalışma, iş geliştirme ve kaynakların etkin bir şekilde yönetilmesine yönelik uygun bir çözüm olan Ofisim.com, KOBİ’ler için düşük maliyetli ve kullanımı kolay bir bulut teknoloji uygulaması. Kurulum gerektiren pahalı paket yazılımlara nazaran özelliklerini bulut üzerinden ‘servis’ olarak sağlayan Ofisim.com, düşük maliyetli aylık ödeme planlarıyla ciddi fiyat avantajı da sağlıyor. 

Tüm tarayıcılar tarafından desteklenen modern bir ara yüz sunan Ofisim.com, internete bağlı herhangi bir bilgisayar veya cep telefonu sayesinde ofis çalışanları ile sürekli irtibatta kalma imkânı sağlıyor. Aynı çalışma grubunda, farklı lokasyon ve farklı dilde olsa dahi kullanıcılar  herhangi bir değişiklik yapmadan otomatik olarak kendi dilinde hazırlanmış sistemi rahatlıkla kullanabilmekte. Kobilerin müşteri memnuniyetini ve sadakatini arttırmak için yaptıkları müşteri ziyaretleri sırasında Ofisim.com üzerinden alacağı notlar, 3 saniyede sisteme girip diğer arkadaşları ile paylaşabilmekte. Görev takip özelliği ile işlerin unutulma riski ortadan kalkmakla birlikte, görevlerin doğru kişilerde doğru zamanlarda yapılıp yapılmadığı bilgisi de izlenebilmekte.

“Çalışma hayatınızı internet ortamına taşıyın!” sloganıyla hareket eden Ofisim.com’un ayrıcalıkları şu şekilde özetlenebilir:

Proje ve müşteri yönetimi: Proje ve müşteriler burada tanımlanıp tüm gelişmeler takip edilebilir. Sektöre göre ayrı varlıklar tanımlanarak tüm gelişmeleri tek bir yerden takip etmek mümkün.

Doküman ve görev takibi: Dokümanlar istenilen yerlerden erişilebilir hale getirilebilir, kişilere görevler atanıp yapılacak işler tek bir yerden takip edilebilir. 

Paylaşım ve birlikte çalışma: Ortak çalışma grupları oluşturarak hem iş arkadaşları hem de şirket dışında çalışanlar ile proje ve dokümanlar kolaylıkla paylaşılabilir. Aktiviteler ve notlar aracılığıyla sürekli iletişim halinde kalmak mümkün.

  • Zaman Tüneli: Bir çok kullanıcının sosyal medya araçlarında kullanmaya alışık olduğu haber akışı özelliği Ofisim.com’da da bulunmakta.
  • 7/24 erişim: İnternet erişiminin olduğu her yerden bilgisayar  ya da cep telefonu ile hesabınıza hızlı bir şekilde erişmeniz mümkün.
  • Güvenlik: Ofisim.com ile veriler banka güvenliği seviyesinde korunmakta. Her türlü yedekleme ve tüm iletişimler şifreli olarak (SSL) yapılmakta.

Hatırlatıcı: Ofisim.com ile birlikte var olan sözlü hatırlatmalara son. Geçmişten gelen “bana bunu hatırlatır mısın ?” şeklinde olan iş takibi, bulut üzerinde tam zamanında hatırlatıcı özelliği ile yapılabilmekte.

Ofisim.com hakkında daha detaylı bilgi edinmek isteyen okurlarımız Ofisim.com' un web sitesini ziyaret edebilirler. Haberimizi KOBİ'lerimiz ve yeni girişimcilerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor