Melek Yatırımcı Ağı ve Şirket Evliliği Portalı Şirket Ortağım Yenilendi!

KOBİ, Yatırımcı ve Danışman’ ların bir araya geldiği Türkiye’nin ilk Kobi-Şirket Evliliği Portali olan Şirket Ortağım, Melek Yatırımcı Ağı hizmetiyle birlikte; girişimcileri melek yatırımcı üyeleriyle bir araya getirmeye devam ediyor. Detaylar haberimizde..

KOBİ, Yatırımcı ve Danışman’ ları bir araya getiren Türkiye’nin ilk Kobi-Şirket Evliliği Portalı olan Şirket Ortağım, Melek Yatırımcı Ağı hizmetiyle birlikte; girişimcileri iş dünyasının profesyonellerinden oluşan ve her geçen gün sayısı artan değerli melek yatırımcı üyeleriyle de bir araya getirmeye devam ediyor.

İki farklı hizmet sunan bu portaldan faydalanabilmeniz için size uygun seçenekleri ve izlemeniz gereken adımları aşağıda bulabilirsiniz.

KOBİ-Şirket Evliliği Portali;

Şirketine ortak arayan KOBİ’ler, firma arayışında olan Yatırımcılar ve konusunda uzman Danışmanlar ile iletişime geçebileceğiniz bu platformdan faydalanmak istiyorsanız; üye girişi yaparak veya üye olarak profil bilgilerinizi güncellemeniz gerekmekte.

Melek Yatırımcı Ağı;

Girişimciler İçin: düzenli olarak 2 ayda bir gerçekleştirilen Melek Yatırımcı – Girişimci toplantıları ile girişiminizin değerlendirilmesini istiyorsanız; üye girişi yaparak veya üye olarak “girişim başvurusu” kısmından girişiminizi kolaylıkla gönderebilirsiniz.

Melek Yatırımcılar İçin: Hazine Müsteşarlığı tarafından BKY ağı olarak akredite edilen Şirket Ortağım Melek Yatırımcı Ağı; girişimlere yaptıkları maddi yatırımlarının yanı sıra zamanlarını, tecrübelerini ve bilgi birikimlerini girişimcilerle paylaşmayı benimseyen iş dünyasının güvenilir ve saygın melek yatırımcılarından oluşmakta. Siz de bu ağın bir üyesi olmak istiyorsanız “melek yatırımcılar” bölümünden “üye olun” seçeneğini tıklayabilirsiniz.

Yenilenen sürümüyle Kobi-Şirket Evliliği ve Melek Yatırımcı Ağı olmak üzere iki portal haline gelen sitelerden ve sunulan diğer hizmetlerden faydalanabilmek için yukarıda belirtilen seçeneklerden size uygun bölüme giriş yaparak profilinizi güncellemeniz gerekmekte.

Kobi Şirket Evliliği portalına giriş yapmak isteyen okurlarımız burayı, Melek Yatırımcı Ağı portalına giriş yapmak isteyen okurlarımız ise  burayı ziyaret edebilirler.

Haberimizi ortaklık arayan KOBİ'lerimiz-Şirketlerimiz, yatırım arayan girişimcilerimiz ve yatırım yapmak isteyen yatırımcılarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor