BTOS'tan İnternet Girişimcileri İçin Temel Python Django Eğitimi!

ABD'deki Üniversitelerde en yoğun gösterilen ve İnternet Girişimcilerine ilk tavsiye edilen Programlama dili olan Python'a ve en çok kullanılan web framework'ü olan Django'ya başlamak için işte size fırsat. Detaylar haberimizde..

ABD'deki Üniversitelerde en yoğun gösterilen ve İnternet Girişimcilerine ilk tavsiye edilen Programlama dili olan Python'a ve en çok kullanılan web framework'ü olan Django'ya başlamak için işte size fırsat.

Cross Platform uygulama geliştirebileceğiniz, öğrenmesi en kolay dillerin başında gelen Python kursu, BTOS bünyesinde eğitmen Serkan Altuntaş tarafından verilecek.

Eğitim Python 2.7 sürümü ve Django 1.6 versiyonu ile verilecek. IDE ya da Editör tercihi kursiyere bırakılmış, ancak Eğitmen PyCharm ile anlatacak. Eğitimin sonunda KATILIM BELGESİ verilecek.

Eğitmen Serkan Altuntaş Hakkında

Kadir Has Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünde araştırma asistanı olarak görev yapan Serkan Altuntaş, aynı bölümde Yüksek Performanslı Hesaplama alanındaki doktorasına devam etmektedir. Üniversitenin Bilgi Teknolojileri bölümünde eğitim asiatanı olduğu dönem de dahil olmak üzere İleri Düzey Java, C++, Web Servisleri ve Veri Yapıları derslerinin laboratuvar uygulamalarını hazırlamak ve anlatmaktadır. Yaklaşık 10 yıldır kullandığı Python programlama dili ve Django ile aktif olarak yazılım geliştirmekte.

Eğitim ve içeriği hakkında detaylı bilgi edinmek isteyen okurlarımız BTOS eğitim detay sayfasını, kayıt için ise BTOS iletişim sayfasını ziyaret edebilirler. Kontenjan'ın sınırlı olduğunu ve eğitimin 11 Ağustos'ta başlayacağını tekrar hatırlatıyoruz.

Güncelleme: eğitim yetersiz kontenjan sebebiyle açılmayacaktır.

Haberimizi bilişimci internet girişimcileri başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor