Fikrini Projelendiren Girişimciler, TÜBİTAK Girişimcilik Kampı Başlıyor!

TÜBİTAK MARTEK girişimcilik kampı, “bir fikrim” var diyen ve proje haline getirip desteklerden faydalanmak isteyen üniversite 3.-4. sınıf öğrencileri ve yüksek lisans, doktora yapan mezunların başvuranları arasından seçilecek 30 katılımcıya yönelik eğitimler kampı düzenliyor. Detaylar haberimizde..

TÜBİTAK MARTEK girişimcilik kampı, “bir fikrim” var diyen ve proje haline getirip desteklerden faydalanmak isteyen üniversite üçüncü, dördüncü sınıf öğrencileri ve yüksek lisans, doktora yapan mezunların başvuruları arasından seçilecek 30 40 katılımcıya vereceği eğitimlerle, girişimcilik adına hayallerine bir adım daha yaklaşmalarını hedeflemekte. Son başvuru tarihi 22 Ağustos 2014 olan kamp, 7-12 Eylül 2014 tarihleri arasında Tübitak TÜSSİDE ’de gerçekleşecek.

Katılımcıların tümüne verilen girişimcilik eğitiminin sonunda, hakem heyeti tarafından seçilecek en iyi 5 projeye ise belirtilen proje destekleri kuralları çerçevesinde proje başına 25.000 TL toplamda ise 125.000 TL değerinde destek sağlanacak.

Kampa katılım ücretsiz olup, adayların geliş ve gidiş ulaşım ücretleri (yalnızca otobüs veya uçak), eğitim, konaklama ve yeme-içme giderleri Marmara Teknokent tarafından karşılanacak.

"TÜBİTAK MARTEK girişimcilik kampı" hakkında daha detaylı bilgi edinmek isteyen okurlarımız www.girisimcilikkampi.org web adresini ziyaret edebilirler.

Unutmayın TÜBİTAK MARTEK Girişimcilik Kampı'na son başvuru tarihi 22 Ağustos 2014. Başvurusu uygun görülen adayların ise sonuçlar açıklandıktan sonra en geç 1 Eylül 2014 saat 12:00’ a kadar www.girisimcilikkampi.org adresinden katılım durumlarını onaylamaları gerekiyor.

Haberimizi “bir fikrim” var diyen genç okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorumlar

Ali Bulut
Ali Bulut
haberde bir katılımcı sayısını 30 demişsiniz  http://www.girisimcilikkampi.org/nedir/ 'da ise 40 kişi katılacağı göyleniyor.Güncellerseniz daha sağlıklı bilgi vermiş olursunuz. İyi çalışmalar

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor