Hizmet Piş Ağzıma Düş Diyerek Türkiye’yi ABD’de Temsil Edecek

23 ülkeden farklı ve yenilikçi girişimlerin bir araya geldiği Endeavor Uluslararası Seçim Paneli’nde Türkiye’yi temsil edecek isimlerden birisi Armut.com’un kurucusu Başak Taşpınar Değim oldu. Detaylar haberimizde..

23 ülkeden farklı ve yenilikçi girişimlerin bir araya geldiği Endeavor Uluslararası Seçim Paneli’nde Türkiye’yi temsil edecek isimlerden birisi Armut.com’un kurucusu Başak Taşpınar Değim oldu. 2013 yılında toplam 248 milyon TL değerindeki hizmet alım talebini tekliflerle buluşturan ve Türkiye’nin en popüler 40 alışveriş sitesi arasında gösterilen Armut.com dünya çapındaki girişimlerle yarışacak.

Fark yaratan girişimcilere destek veren ve dünyada 23 ülkede faaliyet gösteren Endeavor’un düzenlediği Endeavor Uluslararası Seçim Paneli’nde Türkiye’yi temsil edecek olan girişimlerden biri Armut.com oldu. Armut.com kurucusu Başak Taşpınar Değim, bir kadın girişimci olarak, New York’ta düzenlenecek etkinlikte Türkiye’nin temsilcilerinden biri olacak.

2011 yılında “Hizmet piş, ağzıma düş.” sloganıyla yola çıkan Armut.com, hizmet sektöründeki en önemli açıklardan birini, en iyi hizmet vereni müşteriyle buluşturma sorununu tamamen çözüyor. Çeşitli dallarda uzman 25.000 profesyonelin üye olup, hizmet sunduğu Armut.com sayesinde KOBİ’ler İnternet ile tanışmış oluyor.

Hizmet sektörünün en önemli oyuncularından Alexa.com’un verilerine göre Türkiye’nin en popüler 40 alışveriş sitesi arasında gösterilen ve aylık ziyaretçi sayısı 500.000’i geçen Armut.com, 2011 yılında 50.000 TL kuruluş sermayesiyle hayata geçmesine karşın, 2013 yılında toplam 248 milyon TL değerindeki hizmet alım talebini tekliflerle buluşturarak, hizmet sektörünün en önemli oyuncularından biri oldu. Başak Taşpınar Değim önderliğindeki Armut.com ekibi bu başarılarını Endeavor Uluslararası Seçim Panel’inde Türkiye’yi temsil ederek bir kademe daha yukarı taşıyor.

Armut.com daha detaylı bilgi edinmek isteyen okurlarımız www.armut.com web adresini ziyaret edebilirler. Endeavor Uluslararası Seçim Paneli’ne katılacak Türk girişimcilerin tam listesine ulaşmak için buradan ve buradan inceleyebilirsiniz. Haberimizi  tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor