BTOS, Bilişim İK Alanında Profesyonel Hizmet Vermeye Başladı!

Bilişim ve İnsan Kaynağı alanında uzman yöneticiler ve profesyonel “Bilişim İnsan Kaynakları” Uzmanları ile sektörün her pozisyonundaki personel ihtiyaçlarını karşılamak için yola çıktı. Detaylar haberimizde..

Bilişim ve İnsan Kaynağı alanında uzman yöneticiler ve profesyonel “Bilişim İnsan Kaynakları” Uzmanları ile sektörün her pozisyonundaki personel ihtiyaçlarını karşılamak için yola çıktı.

BTOS Bilişim, ülkemizde insan kaynağı çözümlerinde uzman olduğu bilişim alanında hizmet sunmaya başladı. Şirket yöneticilerinden Savaş Doğan bilişim alanındaki 15 yıllık, Vural Şeker insan kaynakları alanındaki 17 yıllık tecrübelerini birleştirerek bilişim sektöründeki insan kaynağı ihtiyaçlarına Doğru Şirket, Doğru Adaysloganıyla çözüm sunmakta. BTOS bu bağlamda, şirketlerin IT ve Yazılım Departmanlarında çalışan tüm personelleri hızlı ve etkin süreç yönetimleriyle, geniş CV havuzuyla aday seçme, yerleştirme ve mülakat süreçlerini yönetmekte.

Bununla beraber BTOS, bilişimci adaylar için de hayallerindeki ve hedefledikleri iş ve şirketleri bulmalarına yardımcı oluyor. Üst düzey yöneticilerden ( CEO, CTO, Müdür, Koordinatör, Direktör…), bilişim sektöründe iş hayatına yeni başlayacak Jr. Developer, Grafiker, Yazılım Destek sorumlusuna kadar tüm bilişim pozisyonlarında eleman temini yapmakta.

Bilişim sektöründe giderek artan bir istihdam ihtiyacı doğmakta. Günümüz sektöründe  ise 100.000 ’den fazla bilişimci personel çalışmakta. Bu rakam her geçen gün hızla artış gösterirken, yetişmiş personel sayısının azlığı, firmaların bilişimci insan kaynağı ihtiyaçlarını çözmesinde zorluklar yaratmakta. Bununla birlikte bilişimci arkadaşlarda BTOS sayesinde işsiz kalmak ya da kariyerlerine ve yeteneklerine uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalmayacaklar.

Bilişim sektörüne etkin, hızlı, profesyonel ve çözüm odaklı operasyonlar sunan BTOS Bilişim, Firmaların Bilişimci İnsan Kaynağı ihtiyaçlarınızı çözmek için doğru adres olacak gibi görünüyor.

BTOS Bilişim ve çözümleri hakkında daha fazla bilgi için www.btos.com.tr web adresini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca, firmanın aktif arayış içinde olduğu açık pozisyonları buradan inceleyebilir, genel başvuru ilanına buradan başvurabilirsiniz.

Haberimizi bilişim sektöründeki tüm firmalar ve bilişim profesyonelleri başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor