Bilişim Yıldızları e-Dönüşüm Yarışması 2014 Başvuruları Devam Ediyor!

“Değişimi Yakalayın” sloganıyla sizleri kendiniz ve firmanız için yeni bir şey yapmaya, Türkiye’nin en saygın organizasyonuna katılmaya ve 12 Haziran 2014 tarihinde yapılacak ödül töreninin Bilişim Yıldızı olmaya davet ediyoruz. Bilişim Yıldızları e-Dönüşüm Yarışması 2014 başvuruları devam ediyor..

Bilişim Yıldızları e-Dönüşüm Yarışmasına başvurular başladı. "Değişimi Yakalayın" sloganıyla sizleri kendiniz ve firmanız için yeni bir şey yapmaya, Türkiye’nin en saygın organizasyonuna katılarak 12 Haziran 2014 tarihinde yapacağı ödül töreninde Bilişim Yıldızı olmaya davet ediyor.

6. yılına giren Bilişim Yıldızları yarışması bu yıl da yine Türkiye’de bilişimde değişimin ve dönüşümün öncülüğünü yapmayı hedefliyor. Bilişim Yıldızları e-Dönüşüm Yarışması, internet tabanlı dönüşüm projelerinin değerlendirildiği ve ödüllendirildiği en geniş kapsamlı yarışma olma özelliği taşıyor.

Özel sektör, Kobiler, Sivil Toplum Örgütleri, Yerel Yönetimler, Genç Girişimciler ve Üniversite Öğrencileri gibi bir çok farklı kesime hitap etmekte aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma Bakanlığı, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu ve etkin Bilişim Sivil Toplum Kurumları tarafından desteklenmekte.

Türkiye Bilişim Derneği (TBD)'nin T.C. Ulaştırma Bakanlığı ve Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) ile birlikte organize ettiği 2014 Bilişim Yıldızları e-Dönüşüm Yarışması’nda aşağıda yer alan 5 farklı kategoride ödül verilecek.

Her kategoride ilk üçe girenler belirlenerek sertifikaları verilirken, 1. olan en iyi e-dönüşüm çözümü ödül töreninde ödülünü alacak.  Ayrıca halk oylamasında en yüksek oylamayı alan halkın birincisine özel halk ödülü ve e-engelsiz Jüri ödülü verilecek.

  • e-belediye
  • e-eğitim
  • e-hizmet
  • e-inovasyon/girişimcilik
  • e-ticaret

Türkiye Bilişim Derneği tarafından oluşturulmuş olan değerlendirme kurulu bu konuda Türkiye’nin en yetkin uzmanları ve bilir kişilerinden oluşmakta. Jüri yarışmacıların projelerine değer katmak adına büyük bir fırsat sunmakta.

Başvuruları 21 25 Mayıs'ta Sona Eriyor

Bilişim Yıldızları e-Dönüşüm Yarışması başvurularını katılmak istediğiniz kategoriyi seçip yapabilirisiniz. Kategoriler hakkında ayrıntı bilgiyi Bilişim Yıldızları Kategorileri sayfasından, başvuru kriterlerini ve katılım şartlarını ise buradan öğrenebilirsiniz. Yarışma hakkında daha detaylı bilgi edinmek isteyen okurlarımız bilgi ve başvuru için www.bilisimyildizlari.com adresini ziyaret edebilirler.

Unutmayın, tüm kategorilere yapılan başvurular ücretsiz ve başvurular 25 Mayıs'ta bitiyor. Haberimizi bilişim sektöründeki giirşimci okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor