Genç Girişimciler EnterPrize İle Hayallerini Gerçeğe Dönüştürüyor!

Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü’nün üniversiteli girişimcilerin iş fikirlerini hayata geçirebilmesi için fırsatlar sağlayan EnterPrize Girişimlik Yarışması’nda son etaba gelindi. Detaylar haberimizde..

Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü’nün üniversiteli girişimcilerin iş fikirlerini hayata geçirebilmesi için fırsatlar sağlayan EnterPrize Girişimlik Yarışması’nda son etaba gelindi.

Yarışma etapları boyunca çeşitli eğitimlerden ve mentorluk desteğinden yararlanan finalist 10 grup, final sunumlarını 2 Mayıs tarihinde İstanbul Kongre Merkezi - Çamlıca Salonu’nda gerçekleştirecek.

Hasan Aslanoba, Mehmet Ali Aydınlar ve Hanzade Doğan Boyner başta olmak üzere pek çok girişimcilik ekosistemi mensubu önünde gerçekleşecek final sunumlarının ardından 75.000 TL ödül dağıtılacak. Ayrıca gruplar 2 Mayıs gününde salonda hazır bulunacak olan melek yatırımcılar tarafından projelerinin hayata geçmesi noktasında yatırım almak için yarışacaklar.

Denizbank, Etohum, SAP ve FTNT ana sponsorluğunda, Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü organizatörlüğünde gerçekleşmekte olan yarışmada 28 Ekim – 6 Aralık tarihleri arasında İdealem platformu üzerinden alınan 451 iş fikri arasından yapılan değerlendirmeler sonucunda en başarılı 10 grup belirlendi. Bu 10 grup Girişim Fabrikası tarafında 6 haftalık bir eğitime sahip olmanın yanı sıra Nevzat Aydın, Sina Afra, Fatih İşbecer, Alemşah Öztürk gibi mentorlerle 6 hafta boyunca çalışma imkanı buldu.

Girişim Fabrikası, İTÜ Tekno Arıkent, Inveon ve Başakşehir Livinglab sponsorluğunda 10 grubun tamamına 6 ay boyunca ofis desteği verilecek olmasını yanı sıra Etohum, SAP, Arçelik, Biskrem, BUBA, Deriş Patent ve LCW tarafından gruplara verilecek olan sürpriz ödüller sahibini bulacak.

2 Mayıs 2014 Cuma günü İstanbul Kongre Merkezi Çamlıca Salonu'nda gerçekleşecek etkinliğin programı şöyle;

10:00 - 10:30 Coffee Break   
10:30 - 11:15 Açılış Konuşmaları
11:15 - 13:15 Finalist 10 Grubun Sunumları
13:15 - 14:15 Networking Kokteyli
14:15 - 15:00 Ödül Töreni

Geleceğin iş dünyasında önemli rol oynayacak olan yarışmacıların projelerini dinlemek için 2 Mayıs’ta tüm girişimcilik ekosistemi mensupları İstanbul Kongre Merkezi'ne davetli. Etkinlik katılımı ücretsiz olup katılımınızı enterprize@buik.net mail adresine bildirmeniz yeterli.

EnterPrize Girişimlik Yarışması hakkında detaylı bilgi için bogazicienterprize.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi girişimcilik ekosistemimizdeki okurlarlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor