Keiretsu Forum'dan Girişimcilere Ücretsiz Şirket Kurulum Eğitimi!

Keiretsu Forum'un girişimcilere yönelik düzenlediği aylık eğitimler kapsamında BAB Strateji ve İş Geliştirme A.Ş. YK Başkanı Mehmet Çagrı Bağatur 'Şirket Kuruluş Aşamaşı', 'Şirketleşme Aşaması' ve 'Ürün Aşaması' olmak üzere 3 aşamadan oluşan eğitimler verecek. İşte ilk eğitimin detayları..

Keiretsu Forum İstanbul'un girişimcilere yönelik düzenlediği aylık eğitimler kapsamında BAB Strateji ve İş Geliştirme A.Ş. YK Başkanı Mehmet Çagrı Bağatur 'Şirket Kuruluş Aşaması', 'Şirketleşme Aşaması' ve 'Ürün Aşaması' olmak üzere 3 aşamadan oluşan eğitim verecek.

22 Nisan'da 'Şirket Kuruluş Aşaması' ile başlayacak eğitim serisinin ikinci bölümü 20 Mayıs, ücüncü bölümü ise 27 Haziran'da düzenlenecek olup, ikinci ve üçüncğ eğitim detaylarını ilerleyen haberlerimizde paylaşıyor olacağız.

22 Nisan'daki 'Şirket Kuruluş Aşaması' eğitimi hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki etkinlik görselini inceleyebilir, etkinliğe ücretsiz kaydınızı melih.efeoglu@keiretsuforum.com.tr adresine isim, soyisim, telefon, mail ve meslek bilgilerinizi göndererek yaptırabilirsiniz. Detaylar için aşağıdaki görsele tıklayın.

Eğitim: Şirket Kuruluş Aşamaları
Yer: İTU ARI Teknokent, ARI 3 Binası, Konferans Salonu
Tarih: 22 Nisan Salı, 18:00 - 19:00
LCV: Melih Efeoğlu (melih.efeoglu@keiretsuforum.com.tr) (0212 356 20 33)


Keiretsu Forum İstanbul
'un faaliyet ve çalışmaları hakkında daha fazla bilgi için www.keiretsuforum.com.tr web adresini ziyaret edebilir, yapılan paylaşımları Facebook sayfasından ve Twitter profilinden takip edebilirsiniz.

Tüm girişimci ve girişimci adayı okurlarımızı bu ücretsiz seminere davet ediyor, haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor