16 Nisan'daki Gedik 2014 Girişimcilik Zirvesini Kaçırmayın!

Gedik Üniversitesi Girişimcilik Kulübü bu sene 2014 Girişimcilik Zirvesini 16 Nisan 2014 tarihinde düzenliyor. Zirvede girişimcilik ve iş dünyasından önemli isimler bulunuyor. Detaylar haberimizde..

Gedik Üniversitesi Girişimcilik Kulübü bu sene 2014 Girişimcilik Zirvesini 16 Nisan 2014 tarihinde düzenliyor. Zirvede girişimcilik ve iş dünyasınından önemli isimler bulunuyor.

Girişimcilik Zirvesi programının konuşmacıları arasında Junior Chamber International (JCI) Başkan Yardımcısı İsmail Haznedar, Manicare El ve Ayak Güzellik Bakım Merkezi kurucusu Çiğdem Haznedar, Mucit ve İş adamı Ataman Özbay son olarak Hakim Türkmen (@beyinsizadam)  gibi isimler yer alıyor.

Gedik Üniversitesi Kartal yerleşkesinde 16 Nisan’da gerçekleşecek program B Blok Konferans Salonunda saat 13.00 da başlayacak.

2014 Girişimcilik Zirvesi’ne katılım ücretsiz olup, katılmak isteyen okurlarımızın 16 Nisan 2014 Çarşamba günü saat 13:00’da Gedik Üniversitesi B Blok Konferans Salonunda olması yeterli.

Dilerseniz etkinlik katılım kaydınızı etkinliğin facebook sayfasından yapabilirsiniz.

Gedik Üniversitesi Girişimcilik Kulübü Hakkında

Gedik Üniversitesi Girişimcilik Kulübü 2010 yılında Emre Metin tarafından kurulan kulübün başkanlığı Yusuf Hacıcaferoğlu yapmakta . “Ben değil biz”, “sen yoksan bir eksiğiz” anlayışı ile çıktığı yolda herhangi bir fakülte ve bölüm ayırt etmeksizin tüm üniversite öğrencilerinin aktif olarak rol alabileceği; başkanlık divanı, denetim kurulu gibi  kavramlara takılmadan, müşterek yönetişim felsefesini rehber edinen kulüp girişimcilik algısının artmasına yönelik çalışmalarına devam ediyor.

Unutmayın, 16 Nisan 2014 Çarşamba günü saat 13:00’da Gedik Üniversitesi B Blok Konferans salonunda yapılacak olan 2014 Girişimcilik Zirvesi’ne katılım ücretsiz ve katılım kayıtlarınızı etkinliğin facebook sayfasından yapabilirsiniz.

Haberimizi girişimciliği merak eden, girişimciliğe ilgi duyan genç okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor