2 Nisan'daki İTİCÜ 2014 Girişimcilik Zirvesini Kaçırmayın!

İstanbul Ticaret Üniversitesi Girişimcilik Kulübü bu sene 2014 Girişimcilik Zirvesi'ni 2 NİSAN 2014 tarihinde düzenliyor. Zirvenin iş dünyasından oldukça önemli lider konukları bulunuyor. Detaylar haberimizde..

İstanbul Ticaret Üniversitesi Girişimcilik Kulübü bu sene 2014 Girişimcilik Zirvesi'ni 2 NİSAN 2014 tarihinde düzenliyor. Zirvenin iş dünyasından oldukça önemli lider konukları bulunuyor. Girişimciliğin yaygınlaşmasını ve yeni iş fikirlerine ilham olmayı hedefleyen Girişimcilik Zirvesi programı'nda önemli isimler yer alıyor.

Girişimciliğin yaygınlaşmasını ve yeni iş fikirlerine ilham olmayı hedefleyen Girişimcilik Zirvesi programının konuşmacıları arasında; İş dünyasında yeni bir çağ atlatan, İstanbul Ticaret Odası’nı büyük kademelere getiren İstanbul Ticaret Odası 17. ve 18. Dönem Başkanı Yrd. Doç. Dr. Murat Yalçıntaş, EA Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve Amerikan merkezli ECLİPSE Jetleri Kurucu Ortağı Ekim Alptekin, ALETEX TEKSTİL Yönetim Kurulu Başkanı Sacit Naşit Batllo, Sosyal Girişimci Gençler Akademisi (SOGLA) Kurucusu ve İNDEX İnsan Kaynakları Direktörü Timur Tiryaki, tarımsalpazarlama.com Kurucusu Tülin Akın, BOYNER-YKM Büyük Mağazacılık Genel Müdür Yardımcısı Murat Akgün katılacak.

Ayrıca Girişimcilik Zirvesi’14 programında öğrencileri staj kazanma hakkı bekliyor. Yeni bir konsept ile programı düzenleyecek Girişimcilik Kulübü, öğrencilere staj fırsatını sunmaya devam ediyor. Bu programı kaçırmak istemiyorsanız; www.ticaretgirisimcilik.com adresinde “Kayıt” bölümündeki formu doldurmanız gerekmekte.

TİCARET Girişimcilik Zirvesi’14 Konuşmacıları:

1. Oturum: 

Murat YALÇINTAŞ (İstanbul Ticaret Odası 17. ve 18. Dönem Başkanı)
Ekim ALPTEKİN (EA Grup Yönetim Kurulu Başkanı & ECLİPSE Jetleri Kurucu Ortağı)
Sacit Naşit BATLLO (Aletex Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı)

Kahve arası: 15 dakika

2. Oturum:

Timur TİRYAKİ (Sosyal Girişimci Gençler Akademisi-SOGLA- Kurucusu)
Tülin AKIN (tarımsalpazarlama.com Kurucusu)
Murat AKGÜN (BOYNER&YKM Genel Müdür Yardımcısı)

2 Nisan 2014 Çarşamba günü gerçekleşecek zirve 14:00 - 17:00 saatleri arasında  İstanbul Ticaret Üniversitesi Sütlüce Kampüsü Konferans Salonunda yapılacak.

Adres bilgileri: İmrahor Cad. Sütlüce Mahallesi No:90 Beyoğlu/İSTANBUL

Girişimcilik Zirvesi programı hakkında daha detaylı bilgi edinmek isteyen okurlarımız bilgi ve kayıt için www.ticaretgirisimcilik.com web adresini ziyaret edebilirler. Aynı zaman da paylaşımları facebook adresi üzerinden de takip edebilirler.

Haberimizi zirvede değinilecek konularda bilgi sahibi olmak isteyen okurlarımız ve öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Esra Tavukçu Hakkında

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünden 2011'de mezun oldu, 2008-2011 yıllarında Young Guru Academy'de (YGA) çeşitli projelerde görev aldı. Yazar nitelikli içerik sitelerine freelance olarak editörlük, sosyal medya danışmanlığı yapmaktadır. Mayıs 2013 - Mart 2014 aralığında Girişim Haber'de editörlük yapmıştır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor