1 Milyon Dolar Yatırımla Kurulan Online Market, 100 Bin Kişiye Ulaşacak

Bir marketten satın alabileceğiniz her ürünü en kısa sürede, teslimat ücreti almadan, kapıda ödeme ve iade seçenekleriyle ayağınıza kadar getiren Online Market, tüketicilerin kalbini fethediyor. 23 Ocak günü itibariyle Ataşehir bölgesinde tanıtımlara başlayan Online Market'e talep oldukça yüksek..

Bir marketten satın alabileceğiniz her ürünü en kısa sürede, teslimat ücreti almadan, kapıda ödeme ve iade seçenekleriyle ayağınıza kadar getiren OnlineMarket, tüketicilerin kalbini fethediyor. 23 Ocak günü itibariyle Ataşehir bölgesinde tanıtımlara başlayan OnlineMarket, beklentilerin üzerinde, oldukça yoğun talep görüyor.

Sanal market konseptine ivme kazandıran OnlineMarket, Türkiye’de son dönemde yaptığı yatırımlarla öne çıkan AslanobaCapital’in ilgisini çekmeyi başararak 1 milyon dolarlık yatırım desteğiyle; üç başarılı iş adamı; Murat Demirhan, Cüneyt Gürbüz ve Bülent Demirhan tarafından kuruldu. Markette harcanan zamandan tasarruf ederken aynı zamanda taptaze ürün seçeneklerini aynı fiyat politikasında alabileceğiniz OnlineMarket, hayatınızı her yönden kolaylaştırıyor. Pazarlama planlarının henüz başında hedefine erken ulaşan OnlineMarket, tüketicilerden yoğun talep görüyor.

2014 yılı sonunda 100.000 üye!

Markanın kurucu ortağı ve aynı zamanda genel müdürü olan Murat Demirhan, 1 ayda 1.000’in üzerinde üye sayısına ulaşan www.onlinemarket.com adresinin hızla gelişim gösterdiğinden bahsediyor. Ayda ortalama her bölgeden 2.000 üye hedefleyen OnlineMarket, 5 ay sonunda siteden alışveriş yapan kişi sayısının yalnızca tek bölge için 3.000’i aşacağını öngörüyor. Önümüzdeki dönemde yapacakları yatırımlara da değinen Demirhan, Ataşehir sonrasında açılacak cep depoların 9 tanesinin daha yılsonuna kadar hizmete gireceğini müjdeliyor. Bu doğrultuda OnlineMarket 2014 yılı sonuna dek 100.000 üye sayısına ulaşmayı hedefliyor.

Yapılan analizler sonucu sanal dünyanın en kalabalık marketi olmaya aday gösterilen OnlineMarket’te kullanıcılar sitede ortalama 7 sayfa ziyaret ediyor ve ortalama 5 dakika boyunca sitede kalıyorlar. Ayrıca toplam ziyaretin, tekil ziyaretçinin iki katı olması da bu rakamları destekliyor. İlk 30 günlük dönemde siteden alışveriş yapan kullanıcıların %33’ünün en az 2 ya da daha fazla sipariş verdiği gözlemlenirken,tekrarlayan alışverişçioranının da oldukça iyi olduğu burada doğrulanıyor. Dönüşüm oranlarının beklentilerin oldukça üstünde olduğu OnlineMarket’teyeni ziyaretçi e-ticaret dönüşüm oranı %1,5. Geri dönen ziyaretçi e-ticaret dönüşüm oranı ise %5,5 olarak açıklanıyor.

Online Market, Tavsiyelerle Büyüyor!

Yeni üye kazanmada müşterilerin arkadaşlarına yaptıkları tavsiyeler önemli yer tutuyor. Tüketiciler ortalama 75 TL’lik sepet ortalamalarıyla Online Market’e güvenlerini dile getirirken, Online Market’in servis ağı hızla genişliyor.

Online Market hakkında detaylı bilgi edinmek isteyen okurlarımız www.onlinemarket.com web adresini ziyaret edebilirler. Haberimizitüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor