Freelance Projelerinizde Sıfır Risk Vadeden ProjeKurdu Yenilendi!

Projekurdu.com işverenler ile freelance çalışanları en güvenli platformda buluşturuyor. Projekurdu.com’un 1 Ocak 2014 tarihinde yenilenen arayüzü, hem daha kolay kullanımı, hem de sıfır risk ile proje yaptırma imkanı sunuyor. Detaylar haberimizde..

Türkiye’nin ilk freelance proje sitesi olan Projekurdu.com ile işverenler sıfır risk ile projelerini yaptırabilecekler.
Projekurdu.com işverenler ile freelance çalışanları en güvenli platformda buluşturuyor. Projekurdu.com’un 1 Ocak 2014 tarihinde yenilenen arayüzü, hem daha kolay kullanımı, hem de sıfır risk ile proje yaptırma imkanı sunuyor.

Proje Kurdu’nun yenilenen sitesinde yer alan, Güvenli Proje Platformu sayesinde, işverenlerin yaptığı ödemeler Proje Kurdu’nun kasa hesabında tutuluyor. Proje tamamlanıp, işveren tarafından onay verildiğinde, ödeme freelance çalışanın hesabına aktarılıyor. Sistem, aynı zamanda işverenlere taksitle iş yaptırma imkanı da sunuyor. 

Yenilenen Projekurdu.com’da hem işverene hem de freelance çalışanlara kolaylık sağlayan birçok gelişmiş özelliğin bulunduğunu belirten Proje Kurdu’nun kurucusu Kürşat Şahin sözlerine şöyle devam etti: 

“Proje Kurdu Güvencesiyle İşverenin Ödemesi Garanti Altında”

"Yenilenen sistemimiz, kullanım kolaylığının yanı sıra, işverenin ödemesini de garanti altına alıyor. Sitemiz üzerinden yaptırılan her iş tamamen Proje Kurdu güvencesiyle garanti altına alınıyor. Böylelikle, işveren, işini zamanında teslim alamama, zamanını ve parasını boşa harcamama gibi risklerle karşılaşmıyor. Diğer taraftan sistemimize yeni eklenen aşama modeli sayesinde, işverenler, projenin tamamını aşamalara bölerek her aşama için bir bütçe belirleyebiliyor. İşveren freelance çalışanlara, her aşamanın bitiminde ödeme yaparak iş sürecinde de projeyi kontrolü altında tutabiliyor."

“Her freelance üyemizin TC Kimlik numarasını ve kimlik bilgilerini onaylıyoruz.”

"Sistemimizde kayıtlı çok sayıda freelance çalışanımız var. Aynı zamanda proje uzmanlarımıza iş teklifinde bulunan çok sayıda işveren de sistemimize üye. Tüm üyelerimizin güven içerisinde çalışması bizim sorumluluğumuz. İşverenlerin, sistemizde sahte profillerle muhatap olması söz konusu değil. Sistemimize getirilen yeniliklerden bir tanesi de TC Kimlik numarası onayı. Her freelance çalışan sisteme TC kimlik numarasını onaylatarak üye olmak zorunda. Bu özellik sayesinde sahte profilleri engelliyoruz."

“Büyük bir freelance topluluğu, büyük bir aileyiz.”

"Bizler, sistemimize üye olan tüm freelance çalışanları ve tüm işverenleri ProjeKurdu ailesinin bireyi olarak görüyoruz.  Büyük ve kaliteli iş yapan iş gücümüz var ve bu iş gücü her geçen gün artarak büyüyor.  Türkiye’deki freelance sektörü de her geçen gün büyüyor. Büyüyen sektör içerisinde, hem freelance çalışanlara iş imkanı sağlamayı hem de işverenlere Proje Kurdu güvencesiyle freelance çalışan bulma imkanını en verimli şekilde sunmak bizim misyonumuz.  Sistemimize üye olan freelance çalışanlarımıza iş imkanı sağlamakla yükümlüyüz. Bu sorumluluğun bilinciyle de her geçen gün daha da güçlenerek yolumuza devam ediyoruz.”

Proje kurdu hakkında detaylı bilgi edinmek isteyen okurlarımız www.projekurdu.com web adresini ziyaret edebilirler. Haberimizi freelance olarak çalışan-çalışmak isteyen veya işini freelance yaptıran-yaptırmak isteyen girişimcilerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor