Keiretsu Forum İstanbul, 9. Girişimci Buluşması 26 Şubat'ta!

Keiretsu Forum İstanbul, Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsünde Girişimci Seminerlerine 26 Şubat'ta Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsünde Etki Yaratan Sunum Teknikleri semineri ile devam ediyor. Detaylar haberimizde..

Üç kıtada yirmi altı şubesi ve 1000’in üstünde akredite yatırımcı üyesi ile dünyanın en büyük, organize melek yatırımcılık ağı olan Keiretsu Forum, 2012 Eylül ayında İstanbul ofisi ile Türkiye'deki faaliyetlerine başlamış, 14 Mayıs 2013'deki İş Planı Eğitimi semineriyle girişimcilerle ve girişimci adaylarıyla periyodik seminer/eğitim buluşmalarına başlamıştı.

Keiretsu Forum İstanbul, Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsünde "Girişimci" Seminerlerine 26 Şubat'ta Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsünde "Etki Yaratan Sunum Teknikleri" semineri ile devam ediyor.

İş planı, şirket değerleme, girişimci - yatırımcı ekosistemi, yalın girişim ve agile&scrum seminerlerinden sonra bu kez girişimciler JuniorAchievement Turkey Ceo'su Engür Rutkay’dan etkin sunum hazırlama tekniklerini öğrenecekler.

Detaylı bilgi almak için etkinlik görseli inceleyebilir, dilerseniz etkinliğe ücretsiz kaydınızı melih.efeoglu@keiretsuforum.com.tr adresine isim, soyisim, telefon, mail ve meslek bilgilerinizi göndererek yaptırabilirsiniz.

Unutmayın, "Etki Yaratan Sunum Teknikleri" semineri 26 Şubat 2014'te. Keiretsu Forum İstanbul'un faaliyet ve çalışmaları hakkında daha fazla bilgi için www.keiretsuforum.com.tr web adresini ziyaret edebilir, yapılan paylaşımları Facebook sayfasından ve Twitter profilinden takip edebilirsiniz.

Tüm girişimci ve girişimci adayı okurlarımızı bu ücretsiz seminere davet ediyor, haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor