Gerçek Zamanlı Raporlama Çözümü KPI.IO İşinizi Kolaylaştırıyor!

2012 yılında Sanayi Bakanlığı Teknogirişim Sermayesi Desteği ile kurulan TECHBASE, bu destek kapsamında geliştirmiş olduğu gerçek zamanlı raporlama ve özel analitik çözümüKPI.IO'yu bulut ortamına taşıdı. Detaylar haberimizde..

2012 yılında Sanayi Bakanlığı Teknogirişim Sermayesi Desteği ile kurulan TECHBASE, bu destek kapsamında geliştirmiş olduğu gerçek zamanlı raporlama ve özel analitik çözümü KPI.IO'yu bulut ortamına taşıdı.

Techbase; 2012 yılında Sanayi Bakanlığı Teknogirişim Sermaye Desteği ile iki girişimci mühendis tarafından kurulan, büyük veri ile gerçek zamanlı uygulamalar konusunda uzmanlaşan bir yazılım şirketi. Kısa zaman dilimi içerisinde bu alanda çeşitli firmalara yazılım ve danışmanlık hizmeti de sağlayan firma, Teknogirişim Sermaye Desteği ile ar-ge yaparak geliştirdiği gerçek zamanlı analitik ve raporlama altyapısı olan KPI.IO'yu bulut ortamına taşıdı.

Bulut Tabanlı, Düşük Maliyetli

Analiz ve raporlama, günümüzde hemen hemen her şirket için bir ihtiyaç olmasına rağmen bu ihtiyacı karşılayan çözümler yüksek donanım, lisans ve personel maliyetleri nedeni ile çoğu küçük ve orta boy işletme (KOBİ) tarafından kullanılamamaktadır. Bu nedenle hemen hemen her türlü sisteme kolaylıkla entegre edilebilen, bulut üzerinde hizmet veren ve düşük maliyetli bir çözüme ihtiyaç duyulmaktaydı. Techbase firmasının Teknogirişim Desteği ile geliştirdiği ve bulut ortamında servis olarak kullanıma açtığı KPI.IO, bu ihtiyacı karşılamak amacı ile kullanıma sunuldu.

Kolay Entegrasyon

Girişimci mühendisler Onur Ünlü ve Veysel Taşçıoğlu, projenin sağlamış olduğu uygulama geliştirme arabirimi (API) sayesinde kullanıcıların, KPI.IO'yu kullanmış oldukları uygulamalara çok kısa sürede entegre edebildiğini ve ihtiyaç duydukları raporları kısa sürede hazırlayabildiğini ifade ediyor.

Örneğin satış raporları, web sitenizin kullanıcı logları, ziyaretçi hareketleri ve daha bir çok konuda kullanıcının ihtiyacı olan raporları kolaylıkla oluşturabiliyor ve gerçek zamanlı olarak görüntüleyebiliyorsunuz. Normalde günler sürecek olan bu çalışma, KPI.IO sayesinde dakikalar içinde hazırlanabiliyor.

Siz de eğer, gerçek zamanlı ve düşük maliyetli bir analiz & raporlama servisine ihtiyaç duyuyorsanız KPI.IO tam aradığınızservis.Üstelik ücretsiz demo hesabı açarak, hiç bir ücret ödemeden sistemi kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Detaylı bilgi için http://kpi.io web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi analiz ve raporlama servisine ihtiyaç duyan tüm küçük ve orta boy işletmeler, girişimciler başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor