indir.com, Mobil 2013 Raporunu Yayınladı! [İnfografik]

Daha önce yenilendiğini duyurduğumuz indir.com, mobil sektöründe yaşanan büyüme ile birlikte mobili yeni odağı olarak belirledi ve 2013 yılı Mobil Raporunu infografik olarak yayınladı. Detaylar haberimizde..

Daha önce yenilendiğini duyurduğumuz indir.com, mobil sektöründe yaşanan büyüme ile birlikte mobili yeni odağı olarak belirledi. Bu nedenle indir.com içerisinde kullanıcılarına Android, iPhone, iPad ve Windows phone içerisinde sunmaya başladılar. 

Bu konuda sitemize açıklama yapan İmza İnternet Teknolojileri ve indir.com kurucu ortaklarından girişimci Hasan Yaşar, "Mobil içerik sunuyor olmamıza rağmen, mobil sayfa ve uygulamalar konusunda geç kaldık. Mobil sayfa ve uygulamalarımız olmamasına rağmen şu anda site trafiğimizin %8'ini mobilden, reklam gelirlerimizin ise %25'ini elde ediyoruz." dedi.

Sitenin yeni dönemini için yaptıkları araştırmaları infografik olarak hazırlayıp, sunuyorlar. Bu bilgiler ışığında girişimcilerin mobil odaklarını ve önceliklerini belirleyebileceklerine inanıyoruz. Örneğin mobil kullanımının %60'ının erkek olması, ağırlıklı olarak oyun oynandığı ve 2014'te mobil oyun pazarının 11 Milyar dolar olarak öngörülmesi girişimciler için oldukça değerli bilgilerin başında geliyor.

İşte indir.com, Mobil 2013 Raporu

Artık herkesin elinde bir akıllı telefon görmeye başladığımız bir çağa doğru gidiyoruz. İş alanımız ne olursa olsun, işlerimizi mobile uygun hale getirmemiz gerekiyor. Bu nedenle istatistikleri iyi değerlendirerek, işinizi nasıl mobil odaklı yapabileceğiniz konusunda düşünmenizi öneririz.

Haberimizi mobil sektöründe faal olan okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Esra Tavukçu Hakkında

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünden 2011'de mezun oldu, 2008-2011 yıllarında Young Guru Academy'de (YGA) çeşitli projelerde görev aldı. Yazar nitelikli içerik sitelerine freelance olarak editörlük, sosyal medya danışmanlığı yapmaktadır. Mayıs 2013 - Mart 2014 aralığında Girişim Haber'de editörlük yapmıştır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor