Mobil Reklamcılık Sektörüne Yeni Bir Oyuncu Geldi: ReklamMobi!

Türkiye’de İnternet reklamcılığının önemli oyunucularından biri olan ReklamStore mobil cihazlarda artan trafik ve müşterilerinden gelen talepleri doğrultusunda mobil odaklı reklam platformu ReklamMobi hizmetini başlatıyor. Detaylar haberimizde..

Türkiye’de Internet reklamcılığının önemli oyunucularından biri olan ReklamStore mobil cihazlarda artan trafik ve müşterilerinden gelen talepleri doğrultusunda mobil odaklı reklam platformu ReklamMobi hizmetini başlatıyor.

ReklamStore’un mevcut reklamveren müşterileri ve networkünde yer alan yayıncıların mobil trafikleri ile işe başlayan ReklamMobi, yayıncılarının mobil optimizasyonlarını artırarak mobil pazarını daha da büyütmeyi planlıyor.

ReklamStore kurucu ortağı Şencan Özen konuyla ilgili şunları söylüyor;

“ReklamMobi’ye biraz daha yakından baktığımızda şirketin web üzerinde yaptığı performans bazlı işlerin mobile yansımasını görebiliyoruz. Reklamverenlere performans bazlı reklam olarak CPI (indirme başına ücretlendirme) seçeneği haricinde internet reklamcılığının diğer modelleri olan CPC (tıklama başına ücretlendirme) ve CPM (gösterim başına ücretlendirme) seçeneklerini de sunacağız. Mobil odaklı bir servis olmanın avantajı ile yer, operatör ve işletim sistemi bazlı hedeflemeler ile internetin diğer reklam kanallarından farklılaşan bir hizmet oluşturmayı hedefliyoruz”

Yayıncıların mobil optimizasyonunu artırarak mobil trafiği artırmak isteyen ReklamMobi, yayıncılara 4 farklı modelde gelir elde etme imkanı da tanıyor. Yayıncılar web sitelerinde mobil cihazlardan gelen kullanıcılara uygun reklam gösterebilme, performans bazlı mobil reklam yayınlayabilme veya kendi mobil uygulamalarında reklam yayınlayabilme olanağına sahip. 

Mobil kullanıcıların en fazla dikkatini çeken bildirim gönderimi ile reklam seçeneği ReklamMobi’nin özellikleri arasında yer alıyor.

ReklamStore’un yeni mobil reklamcılık hizmeti ReklamMobi hakkında detaylı bilgi için www.reklammobi.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kurumsal haberler kaynaklı haberimizi reklamcılık sektöründeki girişimcilerimiz ve okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Esra Tavukçu Hakkında

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünden 2011'de mezun oldu, 2008-2011 yıllarında Young Guru Academy'de (YGA) çeşitli projelerde görev aldı. Yazar nitelikli içerik sitelerine freelance olarak editörlük, sosyal medya danışmanlığı yapmaktadır. Mayıs 2013 - Mart 2014 aralığında Girişim Haber'de editörlük yapmıştır.

Yorumlar

www.kulecanbazi.com
www.kulecanbazi.com
Bilgilendirmen için teşekkür ederiz. Farklı bir modelleme sistemi....

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor