TET Ar-Ge Pazarı Kapsamında "Proje Baharı 3" Yarışması Başladı!

İstanbul Elektrik-Elektronik Makine ve Bilişim İhracatçılar Birliği organizasyonunda “Yeni Fikirler Yeşersin, Türkiye Gelişsin” sloganı ile TET Ar-Ge Proje Pazarı Yarışması / Proje Baharı 3 başvuruları 1 Ekim’de alınmaya başlandı. Detaylar haberimizde..

İstanbul Elektrik-Elektronik Makine ve Bilişim İhracatçılar Birliği organizasyonunda “Yeni Fikirler Yeşersin, Türkiye Gelişsin” sloganı ile TET Ar-Ge Proje Pazarı Yarışması / Proje Baharı 3 başvuruları 1 Ekim’de alınmaya başlandı.

Etkinlik Amacı

AR-GE Proje Pazarı vasıtasıyla Elektrik Elektronik ve Bilişim sektörünün yüksek katma değerli üretim yapabilmesi, ihracatının sürdürülebilir kılınması, Üniversite-Sanayi işbirliği kültürünün yaygınlaştırılması amacı ile AR-GE projesi yapmak isteyen sanayi kuruluşlarının temsilcileri, üniversiteler, AR-GE kuruluşları ve teknopark çalışanları ile araştırmacıları bir araya getirerek aralarındaki iletişimi artırmak, AR-GE destek programlarına başvurulmasına destek olmak, sanayi ihtiyaçları ile buluşmaya katkı sağlayacak ortak proje önerilerinin oluşturulması hedeflenmekte.

Tema / Konu

Etkinliğin temaları Elektrik, Elektronik ve Bilişim’dir. Bu temalar altında aşağıdaki altbaşlıklar altında projelerin önerilmesi tavsiye edilmekle beraber, bu altbaşlıklar dışındaki konularda belirtilen temalar kapsamında olduğu müddetçe kabul edilebilecek.

1. Bilgi ve İletişim Teknolojisi Uygulamaları
2. Enerji üretim, iletim ve dağıtımına yönelik uygulamalar
3. Çevre ve Enerji verimliliği uygulamaları
4. Diğer

TET'in 3. kez düzenleyeceği Proje Baharı başvuruları başladı! 14 Şubat 2014 tarihine kadar başvurularınızı www.tetprojepazari.org adresine girerek yapabilirsiniz. Şimdi elektrik, elektronik ve bilişim alanında geleceğe damgasını vuracağını düşündüğünüz projelerinizin değer kazanma zamanı. 26 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Proje Baharı'na katılmanızı tavsiye ederiz.

TET Ar-Ge Proje Pazarı Yarışması  hakkında deyalı bilgi edinebilmek için www.tetprojepazari.org web adresini ziyaret edebilir, yarışma ile ilgili paylaşımları twitter ve facebook hesaplarından takip edebilirsiniz.

Haberimizi elektrik, elektronik ve bilişim alanında faaliyet gösteren girişimcilerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu içeriği 8.429 kişi okudu.
Kategori: Etkinlik, STK, Yarışma

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor