Araştırmacı Girişimciler, TÜBİTAK Destek Forumundan Haberdar mısınız?

TÜBİTAK desteklerine başvuru yapmak isteyen, araştırmacıların, destek programlarıyla ilgili başvuru, değerlendirme,izleme ve sonuçlandırma süreçleri hakkında soru sorabilecekleri, görüş/öneri iletebilecekleri yepyeni bir platform oluşturuldu. Detaylar haberimizde..

TÜBİTAK desteklerine başvuru yapmak isteyen, araştırmacıların, destek programlarıyla ilgili başvuru, değerlendirme, izleme ve sonuçlandırma süreçleri hakkında soru sorabilecekleri, görüş/öneri iletebilecekleri yepyeni bir platform oluşturuldu.

TÜBİTAK Destekleri Forumu ve konusunda uzman 80 moderatörün sağladı destek ile başvuru yapmak isteyen girişimcilerin işi çok daha kolay hale geliyor. Araştırmacıların, destek programlarıyla ilgili başvuru, değerlendirme, izleme ve sonuçlandırma süreçleri hakkında soru sorabilecekleri, görüş/öneri iletebilecekleri, tartışabilecekleri ve diğer araştırmacılarla yardımlaşabilecekleri bu yeni platform "TÜBİTAK Destekleri Forumu" adıyla Ağustos 2013 tarihi itibari ile yayın hayatına başladı.

İşte bazı destek programlarıyla ilgili Forum sayfaları;

Eğer sizde TÜBİTAK desteklerine başvuru yapmak isteyen bir girişimci ya da araştırmacı akademisyen iseniz; destek programlarıyla ilgili başvuru, değerlendirme, izleme ve sonuçlandırma süreçleri hakkında sorularınızı Forum'daki ilgili başlıklar altında sorabilir, yine Tübitak destekleriyle ilgili tüm görüşlerinizi/önerilerinizi yine bu Forum platformu aracılığıyla TÜBİTAK'a iletebilirsiniz.

TÜBİTAK faaliyetleri hakkında bilgi ve farkındalığı arttırmayı amaçlayan platforma kayıt yaptırmak isteyen kişiler, forum.tubitak.gov.tr adresli giriş sayfasında sağ üst tarafta yer alan Kayıt bağlantısını kullanarak foruma kayıt yaptırabilirler.

Haberimizi TÜBİTAK Destek Programlarıyla ilgilenen akademisyenlerimiz ve girişimcilerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor