Young Ceo Club, Girişimcilik Haftasında 5 Etkinlikle Huzurlarınızda

2009 yılında alanında fark yaratmış genç adamları tarafından kurulan YOUNG CEO CLUB,18-24 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Global Girişimcilik Haftası'nda etkinlikleri ile aktif döneme başlıyor. Detaylar haberimizde..

2009 yılında alanında fark yaratabilmiş 20’li yaşlardaki genç iş adamları ve girişimciler tarafından kurulmuş Young CEO Club ,“fark yaratma” kavramını dünyayı ve ülkemizi daha yaşanabilir kılmakla ilgilenmek ve adım atmak olarak tanımlıyor. Her geçen gün ufkunu biraz daha genişleten Young Ceo Club, bu sene, Global Girişimcilik Haftası etkinliklerinde aktif rol alıyor.

Global Girişimcilik Haftası, bu sene 18-24 Kasım tarihleri arasında gerçekleşiyor.Etkinlikler kapsamında paneller, konferanslar, oturumlar, çalışma atölyeleri, fikir yarışmaları, eğitim programları, web buluşmaları ve vaka çalışmaları düzenleniyor. Hafta boyunca yeni nesil girişimciler bu çerçevede ilham alarak girişimci olma yolunda ilk adımlarını atıyor. Bunu yaparken kendi hayatları, ailelerinin ve toplumlarının hayatlarında olumlu etkisi olacak yenilikçi ve sürdürülebilir şirketler kurabilmek için bilgi, yetenek ve çevrelerini geliştirmeye başlıyorlar. Bu kapsamda YOUNG CEO CLUB, Manivela Akademi ve TOBB işbirliğinde birçok etkinlikte yer alacaklar.

12 Kasım: Doğa Koleji

YOUNG CEO CLUB,yeni dönem lansmanından sonra ilk etkinliğini 12 Kasım’da Doğa Oxford Quality Lisesi-Bahçelievler’de gerçekleştirdi. Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Muratoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerinden Emre Urfalı, gençlerle girişimciliğin temel felsefesi, genç girişimcilik ve girişimciliğin yol haritası üzerine sohbet ettiler. Donanımlı gençlerle, tecrübeli ve başarılı işadamlarını bir araya bu etkinlikte, girişimcilikte fikrin/hayalin öneminden bahsedilirken, fikrin projeye dönüştürülmesi ve bunun için gerekli argümanlarının neler olduğu konularına da değinildi.

Gelecek Etkinlikler

18 Kasım: Girişimcilik Cesarettir, İş’te Böyle Bir Şey”

18 Kasım’da, Kemerburgaz Ünivertesi Fatma Altıntaş Konferans Salonunda saat 13:00-16:30 saatleri arasında “Girişimcilik Cesarettir, İş’te Böyle Bir Şey” başlığı altında Uni Wipes üreticisi ve işadamı Ataman Özbay; yaşam koçu, beden bilgesi Fırat Çakır ve Young Ceo Club yönetim kurulu üyelerinden M3 Works şirketinin sahibi Erdem Genç siz girişimcilerle beraber olacaklar. Etkinlik hakkında daha fazla bilgi için görsele tıklayın.

20 Kasım: “Girişimcilik ve Başarı Zirvesi”

20 Kasım tarihinde İstanbul Ticaret Üniversitesi Sütlüce Kampüsü’nde saat 14:00 de başlayacak olan etkinlikte Doğa Grup Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Şimşek; Borusan Manheim Ceo, Genç Yönetici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Terzioğlu  ve  Young Ceo Club yönetim kurulu başkanı Yücel Muratoğlu “Girişimcilik ve Başarı Zirvesi” ile sizlerle olacaklar. Daha fazla bilgi için görsele tıklayın.

21 Kasım: "Girişimcilik & Başarı Zirvesi"

21 Kasım tarihinde ise Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü İbrahim Üzümcü Konferans Salonu’nda saat 12:30 harika bir program başlıyor olacak.Girişimcilik & Başarı Zirvesi’nde Türk Hava Yolları Bölge Müdürü Ömer Durna, Yaşam Koçu Fırat Çakır, Doğtaş Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan ve YOUNG CEO CLUB Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Muratoğlu kendi alanlarındaki başarı hikayelerini sizlerle paylaşacaklar. Daha fazla bilgi için görsele tıklayın.

22 Kasım: İstanbul Üniversitesi Etkinliği

22 Kasım tarihinde ise İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsünde saat 13:00'da YOUNG CEO CLUB yönetim kurulu üyelerinden Yılmaz Avcı, " E Ticarette Başarı ", Güllüoğlu Baklavaları Kurucusu Nejat Güllü, “Markalaşma”  ve İnsan Kaynakları Danışmanı Şebnem Ergül " İnsan Kaynakarı ve Gelecek" başlıklı sunumları ile etkinlikte olacaklar. Daha fazla bilgi için görsele tıklayın.

Global Girişimcilik Haftası hakkında detaylı bilgi için www.globalgirisimcilikhaftasi.com web adresini ziyaret edebilir, güncel gelişmeleri sosyal medya üzerinden facebook sayfası ve twitter profilinden takip edebilirsiniz.

Haberimizi Global Girişimcilik Haftası etkinliklerini takip eden okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Esra Tavukçu Hakkında

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünden 2011'de mezun oldu, 2008-2011 yıllarında Young Guru Academy'de (YGA) çeşitli projelerde görev aldı. Yazar nitelikli içerik sitelerine freelance olarak editörlük, sosyal medya danışmanlığı yapmaktadır. Mayıs 2013 - Mart 2014 aralığında Girişim Haber'de editörlük yapmıştır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor