Young Ceo Club, 1 Kasım'daki Lansman ile Yeni Döneme Başladı!

2009 yılında 20'li yaşlardaki genç işadamları tarafından kurulan YOUNG CEO CLUB, 1 Kasım tarihinde düzenlediği lansman programı ile yeni dönem etkinliklerini tanıttı.Haluk Okutur'unda söyleşisi ile renk kattığı program yol haritasi niteliğindeydi. Detaylar haberimizde..

YOUNG CEO CLUB’ın 1 Eylül 2013 tarihinde düzenlediği Genel Kurul’un ardından, yeni yönetim kurulu başkanı Yücel Muratoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile Titanic Business Otel Bayrampaşa’da lansman programı gerçekleştirildi.

Programın sunuculuğunu CnnTürk haber spikeri Burak Törün yaptı. Burak Törün tecrübesi ve ustalığı ile program boyunca konukları ve paylas.com aracılığı ile programı izleyen online takipçileri kendisine hayran bıraktı.

Program Yönetim Kurulu Başkanının açılış konuşması ve yeni dönem etkinliklerinin anlatıldığı brifing ile başladı. Yücel Muratoğlu konuşmasında, YOUNG CEO CLUB ailesindeki sinerjiye ve yeni dönemdeki projelere değindi.

Anlatması Haluk Okutur’dan, İlhamlanmak ve Paylaşmak Bizden 

Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Haluk Okutur onur konuğu olarak lansman gecesinde idi. Simit Sarayı’nın hikayesini hayatından anekdotlarla anlattı. Tecrübesi ve sıcaklığı ile bir aile ortamı oluşturan Haluk Okutur soruları cevaplarken, dinleyicileri samimiyeti ile etkiledi. Haluk Okutur söyleşi de sıklıkla, motivasyonun içten gelmesi gerektiğini, başarı va paranın kısa vadeli değil, uzun vadeli amaçlar için arzulanması gerektiğine değindi.

Ülkemizin küresel anlamda güçlenmesi,piyasada kalması ve rakipleri ile mücadele edebilmesi için girişimcilere “Bütün işler başarılı ile sonuçlanabilir. Ancak hayal alemimizde kalmayıp, oradan bir tane fikri, hayali alıp masaya yatırmalıyız. Her yönü ile o fikri değerlendirmeliyiz.Sonunda o projeye inanıyorsak, içimizde hiç bir şüphe kalmadan, %100 bir inançla yola çıkmalıyız.Kararlılık ve motivasyon itici kuvvet olmalıdır” şeklinde tavsiyeler verdi.

Program yeni üyelerin tanıtımı, rozetlerinin takılması ve konuklara plaket takdim edilmesi ile devam etti. Haluk Okutur’a değerli paylaşımları için Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Muratoğlu plaketini sunarken, Haluk Okutur onursal üyeliği kabul etti. YOUNG CEO CLUB’ın yeni üyelerinden Abdülkadir Özbek’te rozetini takarak resmi olarak aileye katıldı. Diğer bir yeni üye ise Yusuf İpekçi. Kendisinin rozetini de YOUNG CEO CLUB kurucusu Ömer Nart taktı. Yönetim Kurulu BaşkanıYücel Muratoğlu, Genel Sekreteri Selim Çavuş ve YOUNG CEO CLUB kurucu Ömer Nart, Sayın Nevzat Erdağ’a desteği ve gönüllü danışmanlığı için plaket takdim ettiler.

Program gece boyunca paylas.com’dan canlı yayınlandı. Ekranları başında onlarca kişi sosyal medya yoluyla programı takip ettiler.

 

Büyük ve enerjik bir aileye yeni üyeler geldi. YOUNG CEO CLUB ailesine ve yeni üyelere hayırlı olsun diyor, başarılar diliyoruz.

Young Ceo Club hakkında detaylı bilgiye www.youngceoclub.org web adresinden ulaşabilirsiniz. Lansman gecesiyle ilgili videolara ve tanıtım filmine buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca facebook ve twitter hesaplarını da takibe alabilirsiniz. 

Haberimizi genç girişimci okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Esra Tavukçu Hakkında

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünden 2011'de mezun oldu, 2008-2011 yıllarında Young Guru Academy'de (YGA) çeşitli projelerde görev aldı. Yazar nitelikli içerik sitelerine freelance olarak editörlük, sosyal medya danışmanlığı yapmaktadır. Mayıs 2013 - Mart 2014 aralığında Girişim Haber'de editörlük yapmıştır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor