Yeni Teknolojiler 14 Aralık'ta ARI Çekirdek'ten Çıkıyor!

İTÜ ARI Teknokent bünyesinde faaliyet gösteren ve yeni nesil girişimcilerin yetişmesine olanak sağlayan ARI Çekirdek Projesinin kazananları, 14 Aralık’ta İTÜ Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde belli olacak.Detaylar haberimizde..

İTÜ ARI Teknokent bünyesinde faaliyet gösteren ve yeni nesil girişimcilerin yetişmesine olanak sağlayan ARI Çekirdek Projesinin kazananları, 14 Aralık’ta İTÜ Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde belli olacak.

İTÜ ARI Teknokent’in girişimcilik projesi olan ve Türkiye’de girişimcilik, teknoloji, Ar-Ge kültürünü yaygınlaştırmayı amaçlayarak ulusal teknolojinin kalkınması ve küresel rekabet edebilirlik düzeyinin arttırılması yolunda genç girişimcilere büyük olanaklar tanıyan ARI Çekirdek Projesi’nin 2013 Final Günü, birbirinden değerli birçok destekçisi ile 14 Aralık’ta İTÜ Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Çeşitli üniversitelerin akademisyenlerinin yanı sıra dünyanın ve Türkiye’nin önemli kuruluşlarının üst düzey yöneticilerinin jüri üyeliğini yaptığı ARI Çekirdek Finali’nde toplamda 13 proje yarışacak. Birinci girişimci gruba Elginkan Vakfı Teknoloji Ödülü olarak 100.000TL, ikinci girişimci gruba Cardtek Özel Ödülü olarak 50.000TL üçüncü girişimci gruba Ege Kimya Özel Ödülü olarak 25.000TL ve dördüncü girişimci gruba Agito Özel Ödülü olarak 10.000 TL verilecek.

Finansal ödüllerin yanı sıra 7 girişimci gruba ARI Teknokent’te 1 yıl süre ile ücretsiz ofis imkânı sağlanacak. Kazanan firmalar;hiçbir ücret ödemeden kendileri için tahsis edilen ofisleri kullanacaklar ve tüm altyapı hizmetlerinin yanı sıra, ortak çalışma alanları, laboratuvar ve danışmanlık hizmetlerinden ücretsiz olarak faydalanabilecekler.

ARI Çekirdek hakkında daha fazla bilgi için www.aricekirdek.com.tr web adresini ziyaret edebilirsiniz. Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor