Webit 2013 Kongresi Kapılarını Yarın İstanbul'da Açıyor!

Webit 2013 Kongresi, 6 Kasım 2013 tarihinde Haliç Kongre Merkezi’nde kapılarını konuklarına açıyor. İki gün sürecek olan Webit 2013, dünya çapında 8000 katılımcı ile sektör lideri global şirketlerden 200’den fazla üst düzey konuşmacıyı bir araya getiriyor. Detaylar haberimizde..

Webit 2013 Kongresi, 6 Kasım 2013 tarihinde Haliç Kongre Merkezi’nde kapılarını konuklarına açıyor. İki gün sürecek olan Webit 2013, dünya çapında 8000 katılımcı ile sektör lideri global şirketlerden 200’den fazla üst düzey konuşmacıyı bir araya getiriyor.

Webit’in Türkiye’deki ortağı ve Plus Event’in kurucusu Tarık Köni, etkinlik ile ilgili olarak şunları söyledi: “Geçen yıl uzun uğraşlar sonucunda İstanbul’a getirdiğimiz, bilişim, teknoloji ve telekom sektörünü bir araya getiren en önemli global etkinlik olan Webit’i, bu yıl ikinci defa İstanbul’da düzenlemekten gurur duyuyoruz. 103 ülkeden, 8000 katılımcının gelmesini beklediğimiz Webit 2013’de, sektörünün önde gelen 200’ün üzerinde ismi konuşmacı olarak, Haliç Kongre Merkezi’nde 2 gün boyunca ağırlayacağız. Şimdiye kadar aldığımız olumlu geri dönüşler ve yoğun ilgi, bizi, Türkiye’yi Webit’in üssü yapmamız için fazlasıyla heyecanlandırıyor. Öyle ki Webit 2013’e şu ana kadar, Türkiye’den basın mensupları ve teknoloji tutkunlarının yanı sıra 300’ün üzerinde uluslararası medya mensubu ve blogger kayıt yaptırmış durumda” dedi.

Webit Kongresi’nin kurucusu ve başkanı Plamen Russev, Webit 2013 ile ilgili olarak şunları söyledi: “Dijital pazarlama ve teknoloji ekosistemleri, telekom sektörü, yatırımcılar, girişimciler ile startup şirketlerin en parlak önderlerinin bir araya geldiği bu kapsamlı etkinlik iş dünyasını heyecanlandırıyor. Webit 2013 kongresi sektörlerin geleceğine yön verecek yeni uygulama ve teknolojilerin gelişmesi için ekosistemin tüm paydaşlarını buluşturan mükemmel bir yaratıcılık potası oluşturuyor. Webit 2013 katılımcı listesinde Yandex, Akbank, VW, IBM, Google, Spotify, Facebook, Lenovo, Nokia, OMD, Havas, Mediabrands, Qualcomm, Pentagram, Joulie, Aol, Unilever, Accer, Effective Measure, Lakestar, Almaz Capital, BBC, Al Jazeera gibi kendi alanında lider çok sayıda şirket yer alıyor (http://webitcongress.com/en/profile/featured_attendees).”

103 Ülkeden 200`ün Üzerinde Üst Düzey Konuşmacı

Aralarında 2023 yılında Mars’a insan göndermeyi amaçlayan Mars One projesinin lideri Hollandalı girişimci Bas Lansdorp; Yandex Ürün Pazarlama Direktörü Andrey Sebrant, Akbank Direkt Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Orkun Oğuz, Nokia Dijital Pazarlama, Sosyal Medya Pazarlaması ve CRM Global Başkan Yardımcısı Chris Schaumann; Acer Group E-İletişim ve E-Teknoloji Direktörü Roberto Mainardi`nin de bulunduğu üst düzey konuşmacılar, sunumlarında geleceğin ekonomisinin rotasını çiziyor olacak.

Mobil Cihazlar Derimizin Altına Taşınacak

Webit 2013’te “Gelişen Teknoloji ve Bankacılık” başlıklı sunumuyla geleceğin bankacılığından ipuçları sunacak olan Akbank Direkt Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Orkun Oğuz ise, “Teknoloji, dijital iletişim ve pazarlamanın önce gelen uzmanlarını, şirketlerini biraraya toplayan web’te, katılımcılara hayatın her adımının daha da dijitalleşeceği yakın geleceğin projeksiyonu sunulacak. Tüm sektörlerin dijitalleştiği bu dönemde bankalar olarak bizler de daha sosyal, daha dijital ve daha mobiliz. Bankacılık işlemlerini yapma ihtiyacımız aynı olsa da artık bu ihtiyacı yeni teknolojilerle, bizler için uygun zamanda ve yerde gerçekleştirebilmeyi istiyoruz. Bir gün hayatımızdaki pek çok şey mobil olacak ve bu da bankacılığın yapılış şeklini ciddi şekilde değiştirecek. Bugün tabletlerden, cep telefonlarından yaptığımız mobil bankacılık da çok daha farklı olacak. Belki de mobil cihazlarımızı derimizin altında taşıyor olacağız”  dedi.

WebIT 2013 hakkında daha detaylı bilgi için www.webitcongress.com web adresini ziyaret edebilir, katılım için burayı inceleyebilirsiniz. Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor