EO Türkiye'nin Yeni YK Başkanı Ayşe Can Bayraktar Oldu

40 ülkede 10 bine yakın üye sayısıyla dinamik ve global bir girişimcilik ağı olan Dünya Girişimciler Organizasyonu’nun Türkiye Ofisi Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Ayşe Can Bayraktar seçildi. Detaylar haberimizde..

40 ülkede 10 bine yakın üye sayısıyla dinamik ve global bir girişimcilik ağı olan Dünya Girişimciler Organizasyonu’nun Türkiye Ofisi Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Ayşe Can Bayraktar seçildi.

Dünya genelinde 10 bine yakın üst düzey girişimciyi bünyesinde barındıran Dünya Girişimciler Organizasyonu’nun (EO) Türkiye Ofisi Yeni Başkanı Ayşe Can Bayraktar oldu.

Başkanlık koltuğunu Ferda Kertmelioğlu’ndan devralan Bayraktar, Sun Microsystems’da Pazarlama Müdürü, Ege Sigorta’da Pazarlama ve Halkla İlişkiler Müdürü, Eximbank’ta İstanbul şube Pazarlama Müdürü, Baytravel’da Genel Müdür olarak görev aldı. Teknolojinin yaygınlaştırılması ve küçük yaşlardan itibaren sevdirilmesi amacı ile eğitim laboratuvarları tasarlayan Opitek Bilişim’in kurucu ortakları arasında yer aldı. Fiber optik ve IP tabanlı teknolojilerinin özellikle telekomünikasyon sektöründeki uygulamalarının gelişim süresince sektörde hem danışmanlık görevi üstlenen hem de tamamı Türkiye’de üretilen, TÜBİTAK - TEYDEB destekli IP Tabanlı Interkom Cihazını geliştirip, pazara sunan Rotal Digital’in de kurucu ortakları arasında bulundu. İki dönem boyunca TÜGİAD yönetim kurulu üyeliği yapmış olan Ayşe Can Bayraktar EO (Entrepreneurs Organization) Türkiye Başkanlığı’nda özellikle eğitim etkinliklerine hız vermeyi ve girişimcilik ekosistemine katkı sağlayabilecek etkinlikler organize etmeyi amaçlıyor. Bayraktar, USIU – E Londra ve İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü mezunu.

Entrepreneurs’ Organization Hakkında

Entrepreneurs’ Organization (EO - Dünya Girişimciler Organizasyonu), 40 ülkede 10 bine yakın  üyenin yer aldığı dinamik ve global bir girişimciler ağı. 1987 yılında bir grup girişimci tarafından kurulan EO, bünyesinde bulundurduğu girişimcilerin gelişimine, birbirine fayda sağlamasına ve işlerini daha başarılı bir şekilde yürütmelerine olanak verirken, kişisel hayatlarını zenginleştirme imkanı da sunmakta. EO’nun 131 şubesine üyelik sadece davet ile gerçekleşmekte. Üyelerin yaş ortalaması 41, ortalama gelirleri ise 17,3 milyon dolar.

Ayşe Can Bayraktar'ı tebrik ediyor, EO ekibi ve kendisi için başarılarla dolu bir dönem olmasını diliiyoruz.Detaylar için eoturkey sayfasını,gelişme ve paylaşımları takip için ise facebook ve twitter sayfalarını takip edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Esra Tavukçu Hakkında

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünden 2011'de mezun oldu, 2008-2011 yıllarında Young Guru Academy'de (YGA) çeşitli projelerde görev aldı. Yazar nitelikli içerik sitelerine freelance olarak editörlük, sosyal medya danışmanlığı yapmaktadır. Mayıs 2013 - Mart 2014 aralığında Girişim Haber'de editörlük yapmıştır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor