Kesenize Uygun Yenilikçi Seminerler İçin: Tablet Seminerler!

Kesenize uygun ve yenilikçi seminerler mi arıyorsunuz? Ufuk Tarhan, Hasan Aslanoba ve Emrah Kaya bu ihtiyacınıza çözüm sunuyor, Tablet Seminerler. Detaylar haberimizde..

Kesenize uygun ve yenilikçi seminerler mi arıyorsunuz? Ufuk Tarhan, Hasan Aslanoba ve Emrah Kaya bu ihtiyacınıza çözüm sunuyor; Tablet Seminerler.

Yetişkinler için en pratik, en kolay ve bütçeyi sarsmadan, zaman çalmadan “kazanmayı” öğreten sınıf eğitimleri, seminerleri. Online değil, yüz yüze, insan insana, can cana, kan kana. Değerli, deneyimli uzmanlardan canlı canlı dinleniyor. İnsan dokunuşunun, grup enerji ve sinerjisinin heyecanı yüreklere işliyor, beyinde kalıcı izler bırakıyor.

Yanlış anlaşılmasın, hap gibi yutulabildiği için adı “Tablet”! 

Tablet Seminerler’de tüm seçme, satın alma işlemleri www.tabletseminerler.com e-ticaret sitesinden, 1-2 dakikada yapılabiliyor, ancak seminerler yüz yüze, insan insana, enerjik bir ortamda gerçekleşiyor.

Adı, ilaç tabletlerinden esinlenerek konulan, “Hayati ipuçlarının bir uzmanla yalınlaştırılarak etkin kullanıma sunulduğu paylaşım ortamları” olan Tablet Seminerler, yetişkin bireylerin geleceğe hazırlanmak ve kazanmak için her gün artan “öğrenme ihtiyacını” karşılamak üzere tasarlanan yepyeni bir çözüm.

Eğitimin perakende hali, sinemaya, konsere gitmek kadar kolay, hediye edecek kadar değerli gelişim seminerleri. 

Standart Tablet Seminerler maksimum 3 saat. Herkes katılabilsin diye mesai saatlerinden sonra (18.00-21.00 ya da 19.00-22.00) ya da hafta sonu yapılıyor. Fiyatları 69 ila 99 TL arasında değişiyor. Katılım belgesi veriliyor. İstanbul’daki merkez seminer salonu son derece merkezi bir yerde, ulaşımı kolay.

Tablet Seminerler, tek tek ya da topluca eğitim, ödül, motivasyon amaçlı hediye edilebiliyor,sadakat programlarında kullanılabiliyor. Farklı içerikte, yerde, zamanlamada ya da formatta istenirse “Reçeteli” ya da “Markalı” modelleri ile daha da farklılaştırılabiliyor. 

Tablet Seminerler Fikri Neden, Nasıl Çıktı? Nasıl Gelişti?  

Klasik eğitim olanaklarının, okulların, içeriklerin ve geleneksel eğitim modellerinin artık yetmediği bir gerçek. Yetişkin insanların ve kurumların giderek artan “geleceğe hazırlanmak için; gelişim, sürdürülebilir kariyer, kesintisiz para kazanma” ihtiyaçlarını karşılayabilecek alternatif, yeni öğrenme ortamları gerekiyor. 

Tablet Seminerler, bu açığı fark eden ve nasıl çözülebilir diye düşünen Fütüristik Ufuk  TARHAN tarafından tasarlandı, geliştirildi. Türkiye’nin ilk gençlik ajansını kuran Emrah KAYA’nın sahip olduğu YoutHolding de kuluçka devresini tamamladı. 2013’ün başında Keiretsu Forum İstanbul aracılığı ile özellikle internet alanındaki inovatif girişimlere yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Hasan ASLANOBA ile buluştu. AslanobaCapital’den melek yatırım alarak daha da büyümek ve online eğitim alanında da gelişmek üzere yeniden yapılandı.

Hasan ASLANOBA, Ufuk TARHAN ve Emrah KAYA’nın ortaklığında kurulan Tablet Seminerler Eğitim Hizmetleri A.Ş. yeni yapısı ile 19 Eylül 2013 tarihinde yeniden faaliyete geçti. 

60’a yakın uzman ve 200, 150’den fazla seminer ile kapılarını açan Tablet Seminerler “Eğitim Perakendeleşecek, Herkes Gelişecek” mantığı ile “öğrenmeyi özgürleştiriyor”.

Tablet Seminerler Kimlere Ne Yarar Sağlıyor?

Mevcut sistemlerin içerik ve erişim açısından yetersiz, pahalı ve işlevsiz kaldığı günümüzde büyük şirketler, kurumlar, KOBİ’ler, küçük girişimciler, bireyler ve öğrenciler için eğitimdeyepyeni bir çözüm sunan Tablet Seminerler yukarıda anlatılanlara ilaveten aslında müthiş bir network platformu. Yatırımcısı Hasan Aslanoba’nın tanımı ile bir  “Eğitim Pazar Yeri”.

Seminerleri dinlemeye gelenlerin bir CEO olma ihtimali de var bir öğrenci de... Normal koşullarda bir araya gelemeyecek uzmanlar, çeşitli özelliklerdeki katılımcılar, Tablet Seminerler’de inanılmaz bir ortam, sinerji, yepyeni iş birliği fırsatları yaratıyor. 

Konularına tutkuyla bağlı, alanlarında derin ve uzun yıllar teorik/pratik çalışmış, çok deneyimli uzmanlar tarafından verilen eğitimler, kısa, yalın, kolay, ekonomik hap gibi alınabilen sınıf seminerleri ve eğitimler olarak farklılaşıyor. 

Her şeyin aşırı teknolojikleştiği, insanların teknoloji yorgunu olduğu günümüzde, bireyleri ve uzmanları seminer, sohbet, workshop ve uygulama ortamında buluşturarak bilgilenme ve network olanağı sağlayan Tablet Seminerler, insanların, öğrenmenin yanı sıra yüz yüze görüşme, networking, aklına takılanları rahatlıkla sorabilme, esinlenme gibi ihtiyaçlarını da karşılayan insan insana, etkileşim-gelişim ortamı sunuyor. 

Şimdilik offline sınıf seminerleri şeklinde düzenlenen Tablet Seminerler, bir süre sonra online eğitim seçeneği ile de coğrafi engelleri aşarak, tüm dünyaya açılacak.

Tablet Seminerler hakkında ayrıntılı bilgi için www.tabletseminerler.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Haberimizi kişisel gelişime önem veren tüm okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Esra Tavukçu Hakkında

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünden 2011'de mezun oldu, 2008-2011 yıllarında Young Guru Academy'de (YGA) çeşitli projelerde görev aldı. Yazar nitelikli içerik sitelerine freelance olarak editörlük, sosyal medya danışmanlığı yapmaktadır. Mayıs 2013 - Mart 2014 aralığında Girişim Haber'de editörlük yapmıştır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor