Şirketinizin Dünyaya Açılma Fırsatı "Bootcamp Ventures" İstanbul'da!

5-6 Kasım 2013 tarihlerinde Bahçeşehir Üniversitesi’nde altıncı kez düzenlenecek olan Bootcamp Ventures iX Istanbul 2013’te şirketinizi dünyanın lider yatırımcılarına tanıtmak, finansal ve stratejik ortaklar bulma şansı yakalamak istiyorsanız acele edin! Detaylar haberimizde..

5-6 Kasım 2013 tarihlerinde Bahçeşehir Üniversitesi’nde altıncı kez düzenlenecek olan Bootcamp Ventures iX Istanbul 2013’te şirketinizi dünyanın lider yatırımcılarına tanıtmak, finansal ve stratejik ortaklar bulma şansı yakalamak istiyorsanız acele edin! Son başvuru tarihi 30 Eylül 23 Ekim!

Dünya’nın Lider Yatırımcıları Türk Teknoloji Şirketleri ile Tanışmak İçin İstanbul’a Geliyor!

Bootcamp Ventures tarafından düzenlenen etkinlik kapsamındae-öğrenme, dijital medya, mobil, e-ticaret, sağlık teknolojileri, IT ve büyük veri alanlarından girişimci Türk şirketler DCM, Orange, Panasonic, BBVA Ventures, QualComm Ventures gibi dünyanın lider yatırım şirketlerinin yöneticilerine şirketlerini tanıtma fırsatı elde edecek.

30 Eylül 23 Ekim’e kadar yapılan başvurular arasından doğru iş modeline ve ekibe sahip, yurtdışı hedefleri bulunan 20 şirket iX Istanbul 2013’de sunum yapmak için seçilecek. Profesyoneller tarafından ciddi bir ön eleme ardından iX Istanbul 2013’te yer almak için seçilecek 20 şirket etkinlik öncesi konunun uzmanları ile birlikte şirket tanıtım sunumlarını hazırlama ve mentorlük hizmetlerinden faydalanma fırsatı elde edecekler. 5-6 Kasım 2013’te sunumlarını yatırımcılarla paylaştıklarında ise anında geri bildirim alma ve birebir toplantılar yapma şansı elde edecekler.

Bunun yanı sıra organizasyonda sunum yapmaya hak kazanan girişimciler Bootcamp Ventures’ın küresel yatırımcılar ve girişimciler platformu “Deal Market”a da bir yıllık üyelik kazanarak, şirketini konferans sonrası da yabancı yatırımcılara tanıtma imkanı bulacak.

Bu sene ilk defa etkinlik kapsamında yatırımcılar arasında “En İyi Yatırımcı” ve girişimci şirketler arasında da “En İyi Sunum Yapan Girişimci Şirket” ödüllendirilecek ve kazananlar uluslararası duyurularda yer alacak.

Eğer şirketinize ve ekibinize güveniyor, uluslararası arenaya açılmak istiyorsanız 30 Eylül 23 Ekim 2013e kadar başvuruda bulunabilirsiniz!

Bootcamp Ventures Hakkında

BootCamp Ventures’ın amacı; küresel yatırımcılar, iş ortakları, müşteriler ve gelecek vaat eden teknoloji şirketlerinin buluşması için benzersiz bir platform oluşturmak. Amerikalı profesyoneller tarafından kurulan şirket teknoloji girişimlerine disiplinli bir bakış açısı sunmakta. Ortaklar; girişim sermayesi, girişimcilik, pazarlama ve finans konusundaki uzmanlıklarını girişimci şirketlerin değerini arttırmak için kullanmaktalar. 2008 yılından beri 5 ülkede Bootcamp Ventures tarafından düzenlenen 22 uluslararası girişimcilik zirvesinde gelişmekte olan teknoloji şirketleri, lider yatırımcılar ve karar vericiler; potansiyel ortaklar, yatırımcılar, müşteriler ve girişimcilerin diyalog kurabildiği benzersiz ve anlaşma odaklı bir platformda buluşmakta.

Bootcamp Ventures iX, Istanbul Bootcamp Ventures ve yerel ortağı WBCons Business Consultancy tarafından organize edilmekte. Bootcamp Ventures iX İstanbul 2013 hakkında daha fazla bilgi için; www.ixistanbul.com adresinden faydalanabilirsiniz. Unutmayın, başvurular 23 Ekim'e kadar uzatıldı!

Haberimizi teknoloji girişimcilerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz

Yazar Esra Tavukçu Hakkında

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünden 2011'de mezun oldu, 2008-2011 yıllarında Young Guru Academy'de (YGA) çeşitli projelerde görev aldı. Yazar nitelikli içerik sitelerine freelance olarak editörlük, sosyal medya danışmanlığı yapmaktadır. Mayıs 2013 - Mart 2014 aralığında Girişim Haber'de editörlük yapmıştır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor