Martı Çalışma Grubundan Sosyal Girişimcilere Çağrı!

Martı Çalışma Grubu, AB-Gençlik Programı Eylem 1.2 için hazırladığı “SOSYAL ESİNTİ” isimli proje için, katılımcı olarak sosyal girişim fikri olan, sosyal değer üreten gençler aramakta. Detaylar haberimizde..

Ateş Aile Fonu’nun (AAF) kurduğu Atölye PG’nin resmileşmesiyle ortaya çıkan Martı, İnsan Hakları, Yenilikçilik, Girişimcilik alanlarında bir çalışma grubudur.

Martı, AB-Gençlik Programı Eylem 1.2 için hazırladığı “SOSYAL ESİNTİ” isimli proje için, katılımcı olarak sosyal girişim fikri olan, sosyal değer üreten gençler aramaktadır. 3 Ekim’de başvurusunun yapılacağı projeye, sosyal girişim fikri üreterek dahil olma şansı yakalayabilirsiniz. Proje ekibine seçilen sosyal girişimciler, girişimcilik eğitimlerinden ve Londra’daki faaliyetlerden yararlanabilecekler.

Ekibe başvurular sadece 15-30 yaş arası gençlere açıktır. Başvuru için hazırlayacağınız word dosyasında ;

  1. Kişisel Bilgileriniz (Ad, soyad, cinsiyet, cep tel, e-mail, okul)
  2. Sosyal Girişim Fikriniz (Fikir aşaması veya devam ettiği halde hiç bir şekilde fonlanmamış çalışmalar da olabilir.)

Bunları bir sayfayı geçmeyecek şekilde konu başlığına Sosyal Esinti Sosyal Girişim Yarışması Katılımcı Seçmeleri yazarak 23 Eylül 2013 24:00′a kadar “communiquel@hotmail.com ” adresine göndermeniz gerekiyor.

Projede yer alacak destekçiler : Sabancı Üniversitesi, Ateş Aile Fonu (AAF), SU-GGK (Girişimcilik Kulübü), SUNAC (Nanoteknoloji Kulübü), Sabancı Üniversitesi Nanoteknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (SUNUM), Şişli Belediyesi, Genç Sosyal Girişimciler Derneği.

Detaylı bilgi için www.facebook.com/MARTIORG sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Etohum kaynaklı alıntı haberimizi başta genç girişimciler olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor