BIC Angel Investments’dan Kargoweb’e 250 Bin TL'lik Yatırım!

Melek yatırımcı BIC Angel Investments, 2013’teki üçüncü yatırımını kargo gönderimi konusunda yeni bir iş modeli geliştiren www.kargoweb.com’a yaptı. Kargoweb, tamamıyla internet üzerinden hizmet veriyor ve yurtdışına en pratik, en hesaplı kargo gönderimlerini gerçekleştiriyor. Detaylar haberimizde...

Melek yatırımcı BIC Angel Investments, 2013’teki üçüncü yatırımını kargo gönderimi konusunda yeni bir iş modeli geliştiren www.kargoweb.com’a yaptı. Kargoweb, tamamıyla internet üzerinden hizmet veriyor ve yurtdışına en pratik, en hesaplı kargo gönderimlerini gerçekleştiriyor. 220’yi aşkın ülke ve özerk bölgeye gönderi taşıması yapan taşımaları koordine eden Kargoweb, grup mantığı ile hareket eden Türkiye’deki ilk web tabanlı gönderi toplayan kargo şirketi olma özelliğine sahip. 

Dr. Joachim Behrendt’in yönetim kurulu başkanlığını yaptığı BIC Angel Investments, 2013 yılında bir milyon dolarlık yatırım hedefiyle çalışmalarına devam ediyor. Telefonkilifim.com ve GastroClub’ın ardından bu yıl üçüncü yatırımlarını yaptıklarını belirten Joachim Behrendt, Kargoweb’i iş modeli olarak inovatif bulduklarını dile getirdi. Kargoweb’in şimdiden pazarda çok iyi bir konum elde etmiş durumda olduğunu belirten Behrendt, müşterilerinin yurtdışına uygun fiyatlı kargo gönderim taleplerine başarıyla cevap verdiğini söyledi.

Kargoweb’te Hedef, Mevcut Başarıyı Yaygınlaştırmak

Kargoweb’e 250 bin TL’lik melek yatırımı gerçekleştirdiklerini belirten Dr. Joachim Behrendt, yatırım tutarının öncelikle bilinirliğin artırılması, şirketin büyümesi ve altyapısını geliştirmesi için yeterli olacağını, ilerleyen yıllarda daha büyük yatırımlar düşünülebileceğini belirtti. Kargoweb’in yurtdışına evrak ya da kargo gönderimi yapan KOBİ’ler, bireysel müşteriler ve öğrenciler için çok iyi çözümler sunduğunu söyleyen Behrendt, hedeflerinin şirketin mevcut başarısını çarpan etkisiyle yaygınlaştırmak ve pekiştirmek olduğunu iletti.

Sadece Sermaye Yatırımından Değil Bilgi Birikiminden de Faydalanacağız

İnternet üzerinden hizmet satın almanın, son yıllarda giderek yaygınlaştığını ve kullanıcılara sağladığı kolaylıklar bakımından avantajlı bir hale geldiğini söyleyen Kargoweb CEO’su Kaan Şenol, Kargoweb olarak Türkiye’nin 81 ili ve hatta Avrupa’da yaşayan müşterilerine, Türkiye’den yurtdışına olan gönderilerinde fiyat avantajı sağladıklarını belirtti. Şenol, bunun yanında gönderiler ile ilgili merak edilenler konusunda yardımcı olabilecek müşteri hizmetleri desteği sağladıklarını da aktardı. Kaan Şenol, bu bağlamda da Türk girişimcilik ekosisteminde kalıcı bir yer edinebilmek için BIC Angel Investment’ın sadece sermaye yatırımından değil aynı zamanda bilgi birikiminden de yararlanabileceklerini bildiklerini sözlerine ekledi.

Yatırımın Kargoweb ve BIC Angel Investment için daha büyük başarılar getireceğini düşünüyor ve Kargoweb'i almış olduğu yatırımdan dolayı tebrik ediyoruz. Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Erdem Öztürk / Girişim Haber

Bu içeriği 19.463 kişi okudu.
Kategori: Yatırım, Girişimci Ekosistemi
Yazar Erdem Öztürk Hakkında

2006 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Uzmanı olarak yer alan yazar, 2010 Eylül ayından itibaren Kurucu Ortak olarak başladığı Girişim Haber servüneninde; 2014 Nisan ayına kadar girişimcilere ve kobi'lere yön veren haberler yayınladı. Yazar kariyerine bilişim sektöründe özel bir firmada Yazılım Uzmanı olarak devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor