MÜSİAD Girişimcilik Merkezi'nden Genç Girişimcilere Eğitim Desteği!

İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen ve Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği MÜSİAD tarafından yürütülen MÜSİAD Girişimcilik Merkezi Projesi kapsamında genç girişimcilere KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Desteği verilecek. MÜSİAD Girişimcilik Merkezi’nde ücretsiz olarak 02- 17 Eylül 2013 tarihleri arasında gerçekleşecek olan 70 saatlik eğitim sonrasında kendi işini kuran girişimciler KOSGEB’in Yeni Girişimci Desteğine başvurarak 30.000TL’ye kadar geri ödemesiz, 70.000TL’ye kadar geri ödemeli hibe desteğine başvuru şansı yakalayacaklar. Detaylar haberimizde..

İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) tarafından desteklenen ve Müstakil Sanayici ve İşsdamları Derneği (MÜSİAD) tarafından yürütülen MÜSİAD Girişimcilik Merkezi Projesi kapsamında genç girişimcilere KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Desteği verilecek.

MÜSİAD Girişimcilik Merkezi’nde ücretsiz olarak 02- 17 Eylül 2013 tarihleri arasında gerçekleşecek olan 70 saatlik eğitim sonrasında kendi işini kuran girişimciler KOSGEB’in Yeni Girişimci Desteğine başvurarak 30.000TL’ye kadar geri ödemesiz, 70.000TL’ye kadar geri ödemeli hibe desteğine başvuru şansı yakalayacaklar.

İlki mayıs ayında gerçekleşen KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi ile kendi işini kurmak isteyen 30 genç girişimci adayı KOSGEB Sertifikası sahibi olmuş.

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimine başvuracak katılımcılardan 30 yaşın altında ve üniversite mezunu/öğrencisi olmaları beklenmekte. Katılmak isteyen adayların en geç 2 Eylül 2013 tarihine kadar kimlik fotokopileri ve öğrenim durumlarını gösteren belge ile MÜSİAD Girişimcilik Merkezi'ne başvurmaları gerekmekte.

MÜSİAD Girişimcilik Merkezi hakkında detaylı bilgi için www.isinmerkezi.com web sitesini inceleyebilir, eğitim hakkında daha detaylı bilgi ve başvuru için aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz;

  • Telefon: 0212 659 04 39
  • Adres: Göztepe Mah. İSTOÇ 1.Cad. Blok: S-1 No:4 ASKAR Plaza İSTOÇ Oto ve Ticaret Merkezi Bağcılar / İstanbul

Haberimizi girişimci adayı genç okurlarımız ve genç girişimciler başta olmak üzere, bu eğitim haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

İdris Cin / Girişim Haber

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor