Akbank "Girişimci Geliştirme Programı 2013" Başvuruları Başlıyor!

Akbank, "Girişimci Geliştirme" ve "Sosyal Girişimci Geliştirme" Programları girişimcilere ve sosyal girişimcilere işini büyütme fırsatı sunuyor. Bu yıl yedincisi düzenlenen Girişimci Geliştirme Programı'na başvurular 27 Eylül 2013 tarihine kadar , ilk kez düzenlenen Sosyal Girişimci Geliştirme Programı'na başvurular ise 13 Eylül 2013 tarihine kadar yapılacak. Program sonucunda tüm Türkiye'deki girişimciler arasından seçilecek 20'si sosyal girişimci, toplam 70 işletme, yürüttükleri projelerini geliştirmelerine yardımcı olacak eğitim desteği alacak. Detaylar haberimizde...

Akbank, "Girişimci Geliştirme" ve "Sosyal Girişimci Geliştirme" Programları girişimcilere ve sosyal girişimcilere işini büyütme fırsatı sunuyor. Bu yıl yedincisi düzenlenen Girişimci Geliştirme Programı'na başvurular 27 Eylül 2013 tarihine kadar , ilk kez düzenlenen Sosyal Girişimci Geliştirme Programı'na başvurular ise 13 Eylül 2013 tarihine kadar yapılacak. Program sonucunda tüm Türkiye'deki girişimciler arasından seçilecek 20'si sosyal girişimci, toplam 70 işletme, yürüttükleri projelerini geliştirmelerine yardımcı olacak eğitim desteği alacak.

Jürinin yapacağı değerlendirmeler sonucu belirlenecek 50 işletme 5 tam gün sürecek Girişimci Geliştirme Programı'na katılacak. Kazanan 50 şirkete Sabancı Üniversitesi bünyesinde eğitim verilecek. Eğitim programı; girişimciliğe adım atmış, işini büyütmek isteyen girişimcilere büyüme dönemlerinde gerekecek finansal hesaplamaları yapmaları, büyüme stratejileri, farklı iş modelleri, fikri mülkiyet, iş ve pazarlama planları oluşturmaları için destek sağlayacak.

Ayrıca sosyal girişimci olarak vakıf, dernek, kooperatif veya şirket kurmuş ve büyüme aşamasında sorunlar yaşayan girişimcilere kurumsallaşma konusunda destek verecek Sosyal Girişimci Geliştirme Programı için jüri 20 kuruluş belirleyecek. Eğitimi başarıyla tamamlayan en başarılı sosyal girişimci Uluslararası Sosyal Girişimcilik Konferansı'na katılma hakkı kazanacak.

Eğitim programına katılacak kuruluş temsilcilerine; müzakere ve karar verme, muhasebe ve finans, medya yönetimi, hukuk, sürdürülebilir kalkınma ve sosyal girişimcilerin etkisi, etkin takım kurulumu ve liderliği, organizasyon değişiminin yönetimi, iş modeli inovasyonu, strateji ve büyüme ve mentörlük paneli ve işbirliği başlıkları altında eğitim verilecek ve uygulamalı proje çalışmaları yapılacak.

Sabancı Üniversitesi işbirliği ile yürütülen Akbank Girişimci Geliştirme Programı'nı Türkiye'de girişimcilik konusunda çalışmalarıyla ön plana çıkan Endeavor, Inovent ve KAGİDER; bu yıl ilk kez düzenlenen Sosyal Girişimci Geliştirme Programı'nı ise TÜSEV ve Ashoka destekliyor. Aday şirketler, bu iki programdan yalnızca birini seçip başvurabilecek.

Akbank Girişimci Geliştirme ve Sosyal Girişimci Geliştirme programları hakkında detaylı bilgi için bu sayfayı ve bu sayfayı inceleyebilir, başvurunuzu buradaki formdan yapabilirsiniz.

Haberimizi girişimini geliştirmek için arayış içerisinde bulunan girişimcilerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Erdem Öztürk / Girişim Haber

Yazar Erdem Öztürk Hakkında

2006 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Uzmanı olarak yer alan yazar, 2010 Eylül ayından itibaren Kurucu Ortak olarak başladığı Girişim Haber servüneninde; 2014 Nisan ayına kadar girişimcilere ve kobi'lere yön veren haberler yayınladı. Yazar kariyerine bilişim sektöründe özel bir firmada Yazılım Uzmanı olarak devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor