Keiretsu Forum İstanbul'dan Girişimcilere Yalın Girişim Semineri!

Üç kıtada yirmi altı şubesi ve 1000’in üstünde akredite yatırımcı üyesi ile dünyanın en büyük, organize melek yatırımcılık ağı olan Keiretsu Forum, 2012 Eylül ayında İstanbul ofisi ile Türkiye'deki faaliyetlerine başlamış, 14 Mayıs 2013'deki İş Planı Eğitimi semineriyle girişimcilerle ve girişimci adaylarıyla periyodik seminer/eğitim buluşmalarına başlamıştı. Keiretsu Forum İstanbul, 14 Mayıs'dan bu yana gerçekleştirdiği, ücretsiz eğitim ve seminerler ile girişimcilerle bir araya geldiği buluşmaların 4. sünü Yalın Girişim semineriyle devam ettiriyor. Etkinlik 10 Eylül'de Bahçeşehir Üniversitesi'nde, detaylar haberimizde..

Üç kıtada yirmi altı şubesi ve 1000’in üstünde akredite yatırımcı üyesi ile dünyanın en büyük, organize melek yatırımcılık ağı olan Keiretsu Forum, 2012 Eylül ayında İstanbul ofisi ile Türkiye'deki faaliyetlerine başlamış, 14 Mayıs 2013'deki İş Planı Eğitimi semineriyle girişimcilerle ve girişimci adaylarıyla periyodik seminer/eğitim buluşmalarına başlamıştı.

Keiretsu Forum İstanbul Girişimci ve Girişimci Adayları ile 4. Buluşmasını Gerçekleştiriyor

Keiretsu Forum İstanbul, Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü'nde Girişimci Seminerlerine Yalın Girişim Semineri ile devam ediyor.

İş planı, şirket değerleme ve girişimci - yatırımcı ekosistemi seminerlerinden sonra bu kez girişimciler 10 Eylül'de Yalın Girişim metodlarıyla ihtiyaç bulma, çözüm geliştirme ve firma kurma konularında bilgilendirilecekler.

Daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki etkinlik görselini inceleyebilir, dilerseniz etkinliğe ücretsiz kaydınızı melih.efeoglu@keiretsuforum.com.tr adresine isim, soyisim, telefon, mail ve meslek bilgilerinizi göndererek yaptırabilirsiniz.

Keiretsu Forum İstanbul'un faaliyet ve çalışmaları hakkında daha fazla bilgi için www.keiretsuforum.com.tr web adresini ziyaret edebilir, yapılan paylaşımları Facebook sayfasından ve Twitter profilinden takip edebilirsiniz.

Unutmayın, Yalın Girişim semineri 10 Eylül 2013'de.

Tüm girişimci ve girişimci adayı okurlarımızı bu ücretsiz seminere davet ediyor, haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

İdris Cin / Girişim Haber

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor