Yaratıcı Genç Girişimci Yarışması Başvuruları Devam Ediyor!

Türkiye’nin en yaratıcı girişimcilerini ödüllendiren Creative Young Entrepreneur Award (CYEA) - Yaratıcı Genç Girişimci Yarışması bu yıl dördüncü kez düzenleniyor. İş dünyasının önde gelen isimleri CYEA jürisinde yer alarak işinde başarıyı yaratıcılıkla yakalayan girişimcileri seçecek. Junior Chamber International – Genç Liderler ve Girişimciler Derneği Kadıköy Şubesi tarafından Para Dergisi işbirliği ile düzenlenen Yaratıcı Genç Girişimci Yarışması başlıyor.

Türkiye’nin en yaratıcı girişimcilerini ödüllendiren Creative Young Entrepreneur Award (CYEA) - Yaratıcı Genç Girişimci Yarışması bu yıl dördüncü kez düzenleniyor. İş dünyasının önde gelen isimleri CYEA jürisinde yer alarak işinde başarıyı yaratıcılıkla yakalayan girişimcileri seçecek.

Junior Chamber International – Genç Liderler ve Girişimciler Derneği Kadıköy Şubesi tarafından Para Dergisi işbirliği ile düzenlenen Yaratıcı Genç Girişimci Yarışması başlıyor. Türk Telekom’un desteği ile bu yıl dördüncü kez düzenlenen yarışmanın jürisinde iş dünyasının önde gelen isimleri yer alacak.

Yaratıcı fikri ile öne çıkan ve fark yaratarak rakiplerinin önüne geçmeyi başaran girişimcilerin yer aldığı yarışmanın amacı girişimcilikte yaratıcılığı ödüllendirmek ve kazananların başarı öykülerini gündeme taşıyarak ilham vermelerini sağlamak. 2010 yılından beri düzenlenen ve girişimcilerden yoğun ilgi gören yarışma başvuruları 16 Ağustos tarihine kadar devam ediyor. Jüri değerlendirmesinin ardından dereceye giren girişimciler Eylül ayında düzenlenecek CYEA Gala Gecesi’nde açıklanacak.

Creative Business Cup ilk kez Türkiye’de!

JCI Kadıköy Şubesi bu yıl CYEA 2013 kapsamında bir ilki gerçekleştirerek Avrupa’nın önde gelen girişimcilik yarışmalarından birini Türkiye’ye getiriyor. Bu yıl ilk kez Türkiye’de de düzenlenecek olan Creative Business Cup ile JCI Kadıköy Şubesi Türkiye’deki yaratıcılık ve girişimcilik konu başlığını eline alan en önemli iki ödül programını bir araya getirmiş oldu. CYEA ile her sektör ve süreçte yaratıcılığı ödüllendiren Junior Chamber International, Creative Business Cup ile yaratıcı sektörlerdeki girişimciliği de ödüllendiriyor olacak.

Creative Business Cup Türkiye bünyesinde seçilecek finalist, Global Girişimcilik Haftası’nın dünyadaki resmi etkinliklerinden olan ve Danimarka İş ve Büyüme Bakanlığı tarafından düzenlenen Creative Business Cup’ta yarışacak. 40 ülkenin katıldığı ve 18 - 20 Kasım 2013 tarihlerinde Kopenhag’da yapılacak olan ödül törenine Türkiye’yi temsilen katılacak finalistimiz uluslararası finali kazanması durumunda para ödülü ile ekstra ödüllerin de sahibi olacak. 

Creative Business Cup ile “Yaratıcılık” kriteri baz alınarak mimarlık, müzik, gastronomi, reklam, tasarım, içerik üretim, film ve video, radyo - TV, kitap – basın yayın ile güzel sanatlar - el sanatları gibi 12 farklı sektörden finalistler yarışacak. Şirketini en az 1 yıl önce kurmuş 18 - 40 yaş arası girişimcilerin katılabilek.

Yarışmanın başvurularını CYEA başvurularının yapıldığı CYEA Turkey resmi web sitesinden gerçekleştirebilirsiniz.  

Haberimizi Yaratıcılığına güvenen, belirtilen kategoriler de faliyet gösteren girişimcilerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgisine ve bilgisine sunuyoruz. Şimdiden yarışmaya katılacak girişimcilerimize başarılar diliyoruz.

Erdem Öztürk / Girişim Haber

Bu içeriği 7.367 kişi okudu.
Kategori: İş Fikirleri, Yarışma
Yazar Erdem Öztürk Hakkında

2006 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Uzmanı olarak yer alan yazar, 2010 Eylül ayından itibaren Kurucu Ortak olarak başladığı Girişim Haber servüneninde; 2014 Nisan ayına kadar girişimcilere ve kobi'lere yön veren haberler yayınladı. Yazar kariyerine bilişim sektöründe özel bir firmada Yazılım Uzmanı olarak devam etmektedir.

Yorumlar

pingback
jcibuzz.com
Pingback from jcibuzz.com
Yaratıcı Genç Girişimci Yarışması Başvuruları Devam Ediyor! | JCI BuzzJCI Buzz

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor