Küresel İnternet Teknolojileri Etkinliği Webit 2. Kez Türkiye'de!

Gerek içerik, gerekse katılımcılar açısından, Asya, Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgelerinin tümünü kapsamasıyla, küresel çaptaki ilk ve tek Teknoloji Etkinliği olma özelliği taşıyan Webit Konferansı, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da ülkemizde düzenleniyor. Webit e-Business & e-Marketing Expo 2013, 6-7 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek. Detaylar haberimizde..

Geçtiğimiz sene ilk kez Türkiye’de gerçekleştirilen küresel internet teknolojileri etkinliği Webit bu yıl 2. kez Türkiye’de düzenleniyor. Teknoloji dünyasına yakınlığıyla bilinen başarılı iş kadını Ebru Kohen etkinliğin ulusal ve uluslararası kurumlarla ilişkilerini üstlendi. Kohen, “Teknolojinin, internette iş yapışın merkezi olması fikrini İstanbul’a çok yakıştırıyorum” dedi.

Gerek içerik, gerekse katılımcılar açısından, Asya, Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgelerinin tümünü kapsamasıyla, küresel çaptaki ilk ve tek Teknoloji Etkinliği olma özelliği taşıyan Webit Konferansı, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da ülkemizde düzenleniyor.

Ulusal ve uluslararası firmaların büyük ilgi gösterdiği Webit 2013’ün kurumsal ilişkilerini ve sponsorluk çalışmalarını, iş dünyasının yakından tanıdığı bir isim, 602 Satış ve Pazarlama Danışmanlığı  Ajansı kurucusu Ebru Kohen üsteniyor. Kohen “Webit projesi beni çok heyecanlandırıyor. Webit, katılımcıların ufuklarını açmanın da ötesinde, girişimcilerin ya da parlak fikir sahiplerinin kendilerini gösterebildikleri ve hatta belki de kendilerine ortak buldukları müthiş bir tanıtım platformu. Özellikle İstanbul’da olması daha da heyecanlı benim için. Nasıl ki Paris modanın başkentiyse, teknolojinin, internette iş yapışın merkezi olması fikrini İstanbul’a çok yakıştırıyorum” dedi.

Etkinliğin medya ilişkilerini ise Effect Halkla İlişkiler yürütecek. Ulusal ve Uluslararası kurum ve markaya hizmet veren Effect Halkla İlişkiler Ajans Başkanı Gonca Karakaş, "Webit’13, hem katılımcılara, hem de etkinliği takip edece medya mensuplarına unutulmaz bir deneyim sunacak." dedi.

Webit Hakkında

Geçtiğimiz yıl Webit’te 2 gün boyunca birbirine paralel 7 konferansın yapıldığı 100 saatten fazla süren programı ile şimdiye kadar bir araya gelmemiş konuşmacılar buluştu.

180’in üzerinde sektör liderini ve 72 ülkeden 6.000 katılımcı, 150 konuşmacıyı ağırlayan Webit 2012 Kongresi’nin 2013 hedefi bu sayıyı yaklaşık olarak 2 katına ulaştırmak. Katılımcılarına çok büyük bir network imkanı da sunan Webit’e E- ticaret, mobil pazarlama, telekomünikasyon, girişimcilik, teknoloji, uygulama geliştirme, sosyal medya ve reklamcılık gibi önemli alanlara odaklanan konferansta bu sene de yine birbirinden iddialı konular ve dünyanın dört bir yanından konuşmacılar konuk olacaklar.

Digital pazarlama ve İnovasyon Konferansı ile günümüz ve geleceği konuşacak tecrübeli katılımcıların yanı sıra Startup Challenge sunumları ile genç girişimciler de yatırımcılar önünde kendilerini gösterme şansı yakalayacaklar.

Webit 2013 bu yıl 6-7 Kasım 2013 tarihlerinde gerçekleşecek.

Yeni konu ve konuşmacılarla ilgili detaylı bilgi için sık sık güncellenen Webit’in resmi internet sitesi www.webitexpo.com'u inceleyebilir, gelişmeler için etkinliğin facebook, linkedin ve twitter profillerini takibe alabilirsiniz.

Haberimizi internet girişimcileri ve internet yatırımcıları başta olmak üzere haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

İdris Cin / Girişim Haber

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor