Başarı Dergisi Step, İlk Sayısıyla Yayın Hayatına Başladı!

Yıldızlı Teknik Üniversitesili girişimci öğrenciler, yeni bir proje kapsamında toplumumuza başarıyı ve girişimciliği aşılamak için Step Dergisi projesini başlatmışlar. Bu proje kapsamında alanında başarı sahibi girişimcilerle ve sosyal rol modellerle görüşerek onların nasıl başarı kazandığını, başarı yolunda hangi adımları attıklarını tamamen ücretsiz ve sosyal sorumluluk kapsamında çıkartmışlar. Detaylar haberimizde..

Yıldızlı Teknik Üniversitesili girişimci öğrenciler, yeni bir proje kapsamında toplumumuza başarıyı ve girişimciliği aşılamak için Step Dergisi projesini başlatmışlar. Bu proje kapsamında alanında başarı sahibi girişimcilerle ve sosyal rol modellerle görüşerek onların nasıl başarı kazandığını, başarı yolunda hangi adımları attıklarını tamamen ücretsiz ve sosyal sorumluluk kapsamında çıkartmışlar.

Birbirine çok bağlı ve son derece özverili çalışan, üniversitenin farkı bölümlerinden bir araya gelen Step Dergisi ekibini; Kemal Talha Koç, Fatih Çapak, Esma Kaplan, Burak Arık, Şeyma Kar, Muhammed Emre Altunok, Metin Şahin, Damla Kesmez, Nazgül Ece Kalami, Fatih Açıl ve İsmail Burak Sönmez oluşturuyor.

Dergi ekibi; online dergi aracılığıyla başarıyı kazanmak isteyenlere başarıyı nasıl kazanacaklarını anlatmayı bir borç bilmiş. Hayatınızda başarıya atılmış bir imza olması için edinilmiş tecrübeler, tavsiyeler ve bu yoldaki hayat hikayelerini size ulaştırmayı ilke edinerek bir kılavuz olma görevi üstlenmiş.

Dergi başarılı girişimcilerle yapılan röportajların yanı sıra; güncel haberleri, kobileri, otobiyografik yazılar ile çeşitli makaleleri de ekranlarınıza ve görüşlerinize sunuyor.

YTÜ'lü üniversite öğrencilerinin hazırladığı başarı dergisi Step Online'ın ilk sayısı okurlarıyla buluşmuş. Derginin ilk sayısına www.stepdergisi.com/dergi adresinden ulaşabilir, www.stepdergisi.com derginin web sitesini inceleyebilirsiniz. Step dergisinin çalışmalarını ve paylaşımlarını Facebook ve Twitter profillerinden takip edebilir, derginin RSS'ini takibe alabilirsiniz.

Ayrıca Kurucu Editörümüz ve Genel Yayın Yönetmenimiz İdris Cin'in dergiye verdiği röportajı da www.stepdergisi.com/dergi adresindeki derginin 20. sayfasından okuyabilirsiniz. Diğer röportajları ve içerikleri de muhakkak okumanızı tavsiye ediyoruz.

Step Dergisi ekibini oluşturan üniversiteli genç girişimci öğrenci kardeşlerimizi tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyor, haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor