Restoranların Menülerini Sizin İçin Yayınlayan Girişim: MenuBurada!

Menuburada.com restoranların menü ve bilgilerini içeren bir bilgi kaynağı. Binlerce restoranın güncel menü fiyatlarını, fırsat ve kampanyalarını görebiliyorsunuz. Restoranlara hiçbir komisyon ve ücret olmadan kendi menüleri yayınlama fırsatı veren Menuburada.com’un restoranlardan tek talebi fiziksel olarak bastırdıkları menülerde ve diğer tanıtım kanallarında Menuburada.com’da yer aldıklarına dair bir bilgiyi yayınlamaları oluyor. Detaylar haberimizde..

Menuburada.com restoranların menü ve bilgilerini içeren bir bilgi kaynağı. Binlerce restoranın güncel menü fiyatlarını, fırsat ve kampanyalarını görebiliyorsunuz.

Restoranlara hiçbir komisyon ve ücret olmadan kendi menüleri yayınlama fırsatı veren Menuburada.com’un restoranlardan tek talebi fiziksel olarak bastırdıkları menülerde ve diğer tanıtım kanallarında Menuburada.com’da yer aldıklarına dair bir bilgiyi yayınlamaları oluyor.

Restoranlar kendi menülerini ve restoran bilgilerini yönetebiliyorlar. Menülerini çeşitli araçlarla Menuburada.com’da, kendi web sitelerinde, Facebook ve Twitter gibi sosyal ağlarda paylaşabiliyorlar.

Bu anlamda görünen tarafta son kullanıcılar restoranların menü ve bilgilerine kolayca ulaşırken arka tarafta restoranlar kendi menülerini yönetebiliyor ve yeni müşteriler kazanıyorlar.

Girişimin sahibi Umut Akyol, yazılım geliştirme süreci 1 yıl kadar süren Menuburada.com'un 2013 Mart'ta yayına başladığını söylüyor. Şu anda 1.000’den fazla restoranın kayıtlı olduğunu belirten Akyol, her hafta bu rakama 100 kadar yeni restoran eklendiğini ve yıl sonuna kadar 5.000 restorana çıkmayı hedeflediklerini söylüyor. Menuburada.com'un mobil uygulamalarının da hazırlandığını buradan siz değerli okurlarımıza iletelim.

Girişim Umut Akyol ve ekibine Menuburada.com girişiminde başarılar diliyor, siteye üye olup incelemenizi muhakkak tavsiye ediyoruz.

Yeni girişim haberimizi damak zevkine önem veren okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorumlar

Kemal
Kemal
Bir restoran sahibi olarak ilk kez bizden para istemeden iş yapan bir şirket, utanmasam gözleirim yaşaracak. Yemeksepeti'ne %10, yemek kartı şirketlerine %5-6, devlete düzenli vergi derken restoran patronu değil de üstteki şirketlerin garsonu gibi hissetmeye başlamıştım. Allah yollarını açık etsin.
muhammet
muhammet
kemal bey eyvallah tam ironi yapmışsınız yorumunuzu çok begendim Smile ama bu  yemek kart şirketleri ve yemek sepeti olmasa seninsatış ın düşecek  adamlar haklarını alıyorlar  sistemi kuran kazanır
restoran işletecegine bi sepet de sen öreydin Smiletakaydın koluna

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor