Mobil Geliştiriciler İçin 800 Bin Dolar Ödüllü Yarışma!

Samsung, en son piyasaya sürdüğü amiral telefonu Galaxy S4 için uygulama yarışmasını duyurdu. Şirketin uçtan uça (peer-to-peer) yazılım arayüzü için gerçekleştirilen yarışmada Güney Koreli şirket kazanan geliştiricilere ödül olarak 800 bin dolar verecek. "Smart App Challenge 2013” adıyla gerçekleştirilen yarışmada katılımcılar Samsung Chord SDK’sını (yazılım geliştirme kiti) kullanmak durumunda. Detaylar haberimizde..

Samsung, en son piyasaya sürdüğü amiral telefonu Galaxy S4 için uygulama yarışmasını duyurdu. Şirketin uçtan uça (peer-to-peer) yazılım arayüzü için gerçekleştirilen yarışmada Güney Koreli şirket kazanan geliştiricilere ödül olarak 800 bin dolar verecek.

"Smart App Challenge 2013” adıyla gerçekleştirilen yarışmada katılımcılar Samsung Chord SDK’sını (yazılım geliştirme kiti) kullanmak durumunda.

Chord, Samsung telefonları arasında online sunucu veya mobil telefon ağına gerek kalmaksızın direkt olarak kablosuz bağlantı yaratılması özelliğine sahip.

Bu özelliği kullanarak yaratılan uygulamaların, Android platformunu kullanan dünyanın en büyük akıllı telefon üreticisi Samsung’un rakipleri karşısında elini daha da güçlendirmesi hedefleniyor.

Yarışmada uygulamalar benzersizlik, ticari potansiyel, tasarım, kullanılabilirlik ve fonksiyonellik olmak üzere beş kriter üzerinden değerlendirilecek. Yarışma için başvurular 20 Haziran’da başlayıp 31 Ağustos’ta sonlanacak.

Yarışma sonunda 10 uygulama toplamda 800 bin dolar para ödülü kazanacak. Bir kişi 200 bin dolar değerinde para ödülünün sahibi olurken, ikinci seçilen üç uygulamaya 100 bin dolar, üçüncü seçilen altı uygulamaya da 50 bin dolar para ödülünün sahibi olacak.

Samsung, geçtiğimiz yıl da bu yarışmayı Galaxy Note için gerçekleştirmişti. Yarışma hakkında ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. Başvuru süreci 31 Ağustos'ta bitiyor.

Bilgi Çağı kaynaklı alıntı haberimizi, mobil girişimcilerimiz ve mobil geliştirici okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor