Girişimciler, 3 Mayıs'taki GirDAP Zirvesine Muhakkak Kapılın!

Mayıs 2010’da ilk kez düzenlenen Girişimcilik Dünyasına Atılım Platformu (GirDAP), süregelen diğer etkinliklerden farklı olarak üniversite öğrencilerine girişimcilik dünyasının kapılarını açmayı hedeflemiş ve bu yıl Çalık Holding ev sahipliğinde 3 Mayıs 2013 Cuma günü düzenlenecek. Gün sonunda tüm katılımcılara katılım sertifikasıyla birlikte Çalık Holding tarafından iş ve staj fırsatları sağlıyor. Detaylar haberimizde..

Mayıs 2010’da ilk kez düzenlenen Girişimcilik Dünyasına Atılım Platformu (GirDAP), süregelen diğer etkinliklerden farklı olarak üniversite öğrencilerine girişimcilik dünyasının kapılarını açmayı hedefliyor ve bu yıl Çalık Holding ev sahipliğinde 3 Mayıs 2013 Cuma günü düzenlenecek olan bir Marmara Industrial Engineering Society (MieS) organizasyonu yapılıyor.

Gün sonunda tüm katılımcılara katılım sertifikasıyla birlikte Çalık Holding tarafından iş ve staj fırsatları sağlıyor. Katılımcıların CV'leri ile orada bulunmalarını tavsiye ediliyor ve organizasyonu Çalık Holding tarafından CV toplanacağı önemle belirtiliyor. Bu sebeple dileyen arkadaşlar, yarın CV'lerini çıktı olarak ya da usb ile ieletebilirler. Ayrıca organizasyon esnasında, Çalık Holding'in vereceği başvuru formunu doldurmak da mümkün olacak.

GirDAP Hedefi

  • İş dünyasına öncülük eden ve girişimcilik denildiğinde akla ilk gelen kişilerle gerek üniversiteli gerek liseli tüm öğrencileri buluşturmak,
  • Üniversite öğrencilerine girişimcilik dünyasına dair vizyon kazandırmak,
  • Dünyayı değiştirebilecek fikri olup nereden başlayacağını bilmeyen geleceğin girişimcilerini cesaretlendirip ilk adımı attıktan sonraki yolları hakkında fikir sahibi olmalarını sağlamak,
  • İş Dünyası - Üniversite İşbirliği çerçevesinde öğrencilerin kendi geleceklerini şimdiden planlayabilmelerine yardımcı olmak,
  • Katılacak olan konuşmacıların örnek başarı ve başarısızlık hikayeleri sayesinde gençlerin kariyer serüvenlerinde daha sağlam adımlar atmalarına katkıda bulunmak.

GirDAP İçerik

Organizasyonun bu yıl 6 oturumdan oluşması planlanmış ve her oturum için belli kriterler doğrultusunda konuşmacılar belirlenmiş.

Başlarken ile girişimcilik konusunda bilinçlenirken inovasyon uzmanının içimizdeki girişimci ruhu canlandırması hedeflenmiş. Teknoloji çağının en çok yatırım alan girişimciliği; alanında başarılı olmuş kişilerin deneyimleri teknogirişim fikri olanlara atacakları adımlar için yardımcı olurken sahiplerinin kısa zamandaki başarıları cesaretlendirecektir. Girişimcinin hayatında sosyal sorumluluk projelerinin yeri ve öneminden bahsederken fon bulabilmek için doğru adımların neler olduğunu öğretecekler. Son olarak zamanının en başarılı girişimlerine imza atıp şimdinin moderatör eşliğinde bir araya getirerek kalıcı başarının sırlarına tanık olunacak.

4. GirDAP Program Akışı

Açılış Konuşması (10:00-10:30)

Moderatör: Emre Urfalı
Girişimcilik ve İnovasyon (11:00-11:50)
Fuat Sami - Lab-X Kurucusu

İnternet ve Mobil  Girişimcilik 1 (11:30-12:50)

Tümay Asena - nokta.com (izlesene.com , fotokritik.com) Kurucu Ortağı
Hakan Baş - lidyana.com Kurucu Ortağı
Barış Tekin - misli.com Kurucu Ortağı

İnternet ve Mobil Girişimcilik   2 (13:20 - 14:20)

Serkan Ünsal - dakick.com Kurucusu
Ahmet Emre Sarı - markafoni.com Kurucu Ortağı
Fırat İşbecer - Pozitron Mobile Kurucu Ortağı

Genç Girişimciler (14:30-15:30)

Uğur Akkuş - unisbul.com Kurucu Ortağı
Levent Yılmaz - Bay Döner Kurucu Ortağı
Alemşah Öztürk - 41!29? Kurucusu

Kahve Arası (15:30-15:45)

Sosyal Girişimcilik (15.45-16:30)

Make a Wish - Nihan Özhüsrev

Yatırımcı Gözünden Girişimci (16:40-17:40)

Cem Duran - e-tohum
Yüksel Dibekoğlu - İLab
Burak Hatipoğlu - giycem.com

Sektörün Devleri (17:50 - 18:30)

Bu yıl 4.sünü düzenlenecek olan GirDAP her yıl daha fazla girişimci adayının ufkunu açarak ülkeye parlak gençlerin katılmasına katkıda bulunuyor.

3 Mayıs 2013 Cuma günü, Çalık Holding Konferans Salonu'nda yapılacak olan GirDAP için Biletino sayfasından kaydınızı yapabilirsiniz.

Etkinlikle ilgili gelişmeleri ise Facebook etkinlik sayfasından ve Twitter profilinden takip edebilirsiniz.

Etkinlik haberimizi öğrencilerimiz ve genç girişimcilerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor