Mobilya Dikeyi Mobilyapi.com 3.Yılında Kendi Çapını Genişletiyor

Brg Minder firması tarafından kurulan ve kurulduğu günden bu yana hızla büyümeye devam eden Mobilyapi.com, genişleyen ürün ağı ve artan satış rakamları ile online ev ürünleri pazarında en iyi oyunculardan biri haline geldi. 2008 yılında küçük bir atölyede aile şirketi olarak üretime başlayan KonforPuf, Baran Çelebi’nin girişimiyle eticaret yaparak sattığı ürün çeşidini 20’den 15.000’e çıkardı. Mobilya sektörünün eticarette barındırdığı bir çok dezavantaja rağmen pazarda iyi oyuncuların sayısının arttığını ifade eden Çelebi, sektörün geleceğinden umutlu. Detaylar haberimizde.

KonforPuf firması tarafından kurulan ve kurulduğu günden bu yana hızla büyümeye devam eden Mobilyapi.com, genişleyen ürün ağı ve artan satış rakamları ile online ev ürünleri pazarında en iyi oyunculardan biri haline geldi.

2008 yılında küçük bir atölyede aile şirketi olarak üretime başlayan KonforPuf, Baran Çelebi’nin girişimiyle eticaret yaparak sattığı ürün çeşidini 20’den 15.000’e çıkardı. Mobilya sektörünün eticarette barındırdığı bir çok dezavantaja rağmen pazarda iyi oyuncuların sayısının arttığını ifade eden Çelebi, sektörün geleceğinden umutlu.

Baba Mesleğini Geleceğe Taşıdı

Üniversite öğrencisi olarak babasının sıkıntı yaşadığı işlerini büyütmek için çok kısıtlı imkanlarla internet sitesini kurduğunu dile getiren Çelebi, 2008 yılında 1. sınıfta okurken babam küçük bir atölyede tek makineyle armut koltuk, şezlong minderi vs dikiyordu. Katalog basacak paramız olmadığı için bir web sitesi açıp müşterilerin ürünleri oradan görebilmelerini sağladım ve böylece ilk internet sitemi kurdum. İnternet sitesini kurduktan sonra Google’da daha yukarılara yükseltmenin yolunu aradım. Kargo firmalarıyla anlaşma yaptım, sandalye, masa ve sezlong konulu gibi blog sitelerle işbirliği yaptım. Bu çalışmalarım sonucunda 2010 yılında internet sayesinde Türkiye’de en çok armut koltuk ve şezlong minderi üretimi yapan firma haline geldi. dedi.

İşimizi internete taşıyınca ulaştığımız kişi sayısı bir yılda 3 kattan fazla arttı

www.mobilyapi.com’un tanıtımında internet reklamlarını kullanan firma, 2011 yılında aylık ziyaretçi sayılarının 10 bin olduğunu, 2012 yılında ise bu sayının 35 – 45 bin kişiye çıktığını ifade ederek internetten erişilebilecek kitlenin büyüklüğünü vurguluyor. Tanıtım çalışmalarının tamamını internet üzerinden yaptıklarını belirten Çelebi: “Daha önce farklı mecralarda site içi reklam çalışmaları yapmamıza rağmen, reklamlarımızın analiz ve geri dönüşlerinin hesaplanamaması nedeniyle çok verim alamıyorduk. Şu anda sadece Google reklamlarına yönelmiş bulunuyoruz. Ayrıca daha önce hedef kitlemizi belirleyemezken, şu anda tam olarak kimlere satış yapmak istediğimizi belirleyebiliyor, ürünlerimize özel kampanyalar hazırlıyor ve bu sayede reklam giderlerimizi yüzde 50 oranında azaltabiliyoruz.” diyor.

2013 yılında e-ticaret sitelerine tedarikçi olmayı hedeflediklerini bu doğrultuda dağıtım ağını genişletip ürün çeşitliliğini arttırmayı planladıklarını belirtiyor. Mobilyapı’nın her geçen gün genişleyen ürün yelpazesiyle alternatif mobilya konusunda ihtiyaçları karşılayacak niteliğe sahip olduğunu da ekliyor.

MobilYapı'da satılan tüm ürünleri www.mobilyapi.com adresinden inceleyebilirsiniz.

Müşteri memnuniyetini çok önemsediklerini ve hizmet kalitesi çıtasını yükseltmek için ekibi genişlettiklerini söyleyen Çelebi, satış sonrası ürünleri hızlı ve güvenle alıcısına ulaştıklarını vurguluyor.

Baran Çelebi ve ekibine girişimlerinde başarılar diliyor, haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorumlar

murat
murat
Bizde dolap kapakları üzerine e-ticaret sitesi kurmaya karar verdik. www.dolapkapaklari.com adında site daha çok yeni ve eksikleri var fakat hızla tamamlıyoruz . Umarım sizin yakaladığınız başarıyı bizde yakalayabiliriz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor