Mobil Girişimci Olmak İsteyenlere Android Programlama Eğitimi

Mobil teknolojiler ile ilgili bireysel ve kurumsal eğitimler veren Mobil Akademi, Android Programlama ile ilgili başlangıç, orta ve ileri Seviye eğitimler düzenliyor. 27 Nisan 2013 'de 48 saatlik Başlangıç Seviyesi Android Programlama Eğitimi başlıyor ve katılmak isteyen okurlarımıza %15 indirim sağlıyoruz. Detaylar haberimizde..

Mobil teknolojiler ile ilgili bireysel ve kurumsal eğitimler veren Mobil AkademiAndroid Programlama ile ilgili başlangıç, orta ve ileri Seviye eğitimler düzenliyor. 27 Nisan 2013 'de 48 saatlik Başlangıç Seviyesi Android Programlama Eğitimi başlıyor.

Mobil dünyaya bir yerden dahil olmak isteyen okurlarımız, mobil girişimci olmak isteyen okurlarımız bu Android Programlama eğitimine Girişim Haber'i takip ettikleri için %15 indirim fırsatıyla katılabilecekler.

Şimdiye kadar yaklaşık 10 farklı üniversite ve kurumda verilen Mobil Programlama eğitimlerini Mehmet Aca veriyor. Eğitim Programı öğrencilerin eğitim boyunca aktif bir şekilde uygulama geliştirebilecekleri şekilde kurgulanmış.

Başlangıç seviyesinde olan bu Android Programlama Eğitimi'nin içerik detaylarına buradan edinebilirsiniz.

Mobil Akademi Hakkında

Mobil Akademi, kurumsal ve bireysel mobil uygulamalar geliştirmekte ve uygulama alanındaki deneyimlerini mobil uygulama geliştirmek isteyen kişi ve kurumlara profesyonel eğitim programlarıyla aktarmakta. Mobil Akademi hakkında daha fazla bilgi için www.mobilakademi.com'u ziyaret edebilir, Facebook ve Twitter hesapları üzerinden çalışma ve eğitimlerini takip edebilirsiniz.

Başlangıç seviyesindeki Android Programlama Eğitimi'ne başvuruda bulunmak için İletişim sayfasından Mobil Akademi'ye ulaşabilirsiniz. Unutmayın, %15 indirimli kayıt olmanız için "Girişimi Haber okuru" olduğunuzu söylemeniz yeterli.

Eğitim haberimizi, mobil girişimci olmak ya da mobil dünyada kariyer yapmak isteyen okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor