TBD'nin 2013 Bilişim Yıldızları e-Dönüşüm Yarışması Başlıyor!

Bilişim Yıldızları e-Dönüşüm Yarışmasına başvurular başladı. Değişimi Yakalayın sloganıyla sizleri kendiniz ve firmanız için yeni bir şey yapmaya, Türkiye’nin en saygın organizasyonuna katılmaya ve 12 Haziran 2013 tarihinde yapacağı ödül töreninin Bilişim Yıldızı olmaya davet ediyoruz. 5. yılına giren Bilişim Yıldızları yarışması bu yıl da yine Türkiye’de bilişimde değişimin ve dönüşümün öncülüğünü yapmayı hedefliyor. Detaylar haberimizde..

Bilişim Yıldızları e-Dönüşüm Yarışmasına başvurular başladı. Değişimi Yakalayın sloganıyla sizleri kendiniz ve firmanız için yeni bir şey yapmaya, Türkiye’nin en saygın organizasyonlarından birisine katılmaya ve 12 Haziran 2013 tarihinde yapılacak ödül töreninde Bilişim Yıldızı olmaya davet ediyor.

5. yılına giren Bilişim Yıldızları yarışması bu yıl da yine Türkiye’de bilişimde değişimin ve dönüşümün öncülüğünü yapmayı hedefliyor. Bilişim Yıldızları e-Dönüşüm Yarışması,internet tabanlı dönüşüm projelerinin değerlendirildiği ve ödüllendirildiği geniş kapsamlı bir yarışma. Özel sektör, Kobiler, Sivil Toplum Örgütleri, Yerel Yönetimler, Genç Girişimciler ve Üniversite Öğrencileri gibi bir çok farklı kesime hitap etmektedir ve Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma Bakanlığı, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu ve etkin Bilişim Sivil Toplum Kurumları tarafından destekleniyor.

2013 Bilişim Yıldızları e-Dönüşüm Yarışması’nda aşağıdaki 7 farklı kategoride ödül verilecek. Her kategoride ilk üçe girenler belirlenerek sertifikaları verilirken, 1. olan en iyi e-dönüşüm çözümü ödül töreninde ödülünü alacak. Ayrıca halk oylamasında en yüksek oylamayı alan halkın birincisi özel halk ödülü ve e-engelsiz Jüri ödülü verilecek.

  • e-belediye
  • e-eğitim
  • e-genç
  • e-hizmet
  • e-inovasyon/girisimcilik
  • e-ticaret
  • e-üniversite mobile

Türkiye Bilişim Derneği tarafından oluşturulmuş olan değerlendirme kurulu bu konuda yetkin uzmanlar ve bilirkişilerinden oluşuyor. Jüriler yarışmacıların projelerine değer katmak adına büyük bir fırsat sunacaktır.

Sizde Türkiye’nin yaşadığı bu büyük e-Dönüşüm serüvenine katılabilirsiniz. Yarışma firmanızı, kurumunuzu veya kişisel girişiminizi, projelerinizi bu yolla Türkiye'ye tanıtma fırsatı sağlıyor. Bilişim Yıldızları 2013 size sağlayacağı prestiji ve ödüller ile katılımınızı bekliyor.

Yarışma ile ilgili her türlü bilgi ve başvurularınız için www.bilisimyildizlari.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Unutmayın, başvurularınızı 12 Mayıs 2013 tarihine kadar yapabilirsiniz. 

Türkiye Bilişim Derneği Hakkında

1971 yılında kurulan ve Bakanlar Kurulu kararıyla “kamu yararına çalışan dernek” statüsü kazanan Bilişim Derneği (TBD) günümüzde 6 şube, 13 il ve 33 üniversitedeki yaygın örgütlenmesi ve 10 bine yakın bireysel üyesiyle Türk bilişim sektörünün en yaygın sivil toplum kuruluşudur. TBD, kurulduğu yıldan itibaren, bilişim kültürünün yaygınlaştırılması amacıyla birçok zengin içerikli etkinliklere ve büyük buluşmalara imza atmaktadır. Türkiye Bilişim Derneği ile ilgili detaylı bilgiye www.tbd.org.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Unutmayın, son başvuru tarihi 12 Mayıs 2013. Haberimizi bilişimci girişimcilerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor