Başakşehir Living-Lab Kuluçka Merkezi, Girişimcileri Bekliyor!

Başakşehir Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi (Liveing-Lab), dünyadaki örnekleriyle yarışır bir teknoloji ve kuluçka merkezi. Donanım ve uygulama imkanları bakımından ülkemizdeki pek çok merkezden önde olan Merkez, bu merkezin imkanlarından faydalanmak isteyen girişimcileri bekliyor. Başakşehir Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi'nin girişimcilere sağladığı imkanlar ve detaylar haberimizde..

Başakşehir Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi (Liveing-Lab), dünyadaki örnekleriyle yarışır bir teknoloji ve kuluçka merkezi. Donanım ve uygulama imkanları bakımından ülkemizdeki pek çok merkezden önde olan Başakşehir Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi, bu merkezin imkanlarından faydalanmak isteyen girişimcileri bekliyor.

Başakşehir Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi'nin girişimcilere sağladığı imkanlar;

  1. Çalışma Ortamı (Bilgisayar ve Internet dahil)
  2. Business Danışmanlığı, koçluk, stratejik yönlendirme, iş planı hazırlama desteği vb.
  3. Şirket kurulum ile ilgili hukuki destek
  4. Test ortamı (gerçek kullanıcılar)
  5. Ürün sergileme ve kullanıcı deneyim alanı
  6. Pazarlama ve Tanıtım günleri

Diğer kuluçka merkezlerindne en büyük farkı sadece imkanları değil, projenizin ya da ürününüzün Başakşehir Belediyesi ve halkı tarafından kullanılacak olması. Bu bağlamda özellikle Akıllı Şehirler konseptli projeler daha büyük bir önem arz ediyor Merkez için. Ancak kuluçka merkezi sadece bu konseptte değil, tüm ICT alanındaki projeleri değerlendirmeye alıyor.

Kendinize girişimci diyorsanız, hayatınızı adayacağınız bir projeniz varsa ve Başakşehir Living-Lab Kuluçka Merkezi'nde yer almak istiyorsanız yapmanız gereken şey şuradaki iş planını doldurup, Kuluçka Merkezine referansı ile projelerinizi yollayabileceğiniz -okurlarımızdan- Savaş Doğan'a iletebilirsiniz.

Savaş Doğan kendisine gönderilen proje iş planlarınızı inceleyip (bir nevi ön elemeden geçirip), uygun olduğunu düşündüklerimi kuluçka merkezi yönetimine kendi referansıyla beraber sunacak. Merkes yetkililerininde uygun gördüğü proje sahibi girişimciler ile görüşmeler başlayacak.

Konuyla ilgili duyurunun aslına buradan ulaşabilirsiniz. Başvurular için henhangi bir tarih kısıtlaması yok, ancak kontenjan kısıtlaması var. Bu sebeple projeniz varsa sunmanızı tavsiye ederiz.

Haberimizi akıllı şehirler ve ict alanında proje sahibi girşimcilerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

İdris Cin / Girişim Haber

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor