Ankaralılar, Gazi GGT'nin Bu Liderler Zirvesini Kaçırmayın!

Girişimcinin Kalbi İnovasyonla Atıyor, Liderler İnovasyonu Konuşuyor sloganıyla Gazi Üniversitesi Genç Girişimciler Topluluğu'nun 4-5 Nisan'da bu sene üçüncüsünü düzenleyeceği Liderler Zirvesi'nde gerek bürokrasi, gerek Türkiye de önde gelen genel müdür, ceo ve yönetim kurulu başkanları konuşmacı olarak ağırlanacak. Girişimcinin Kalbi İnovasyonla Atıyor, Liderler İnovasyonu Konuşuyor sloganıyla Gazi Üniversitesi Genç Girişimciler Topluluğu'nun 4-5 Nisan'da bu sene üçüncüsünü düzenleyeceği Liderler Zirvesi'nde gerek bürokrasi, gerek Türkiye de önde gelen genel müdür, ceo ve yönetim kurulu başkanları konuşmacı olarak ağırlanacak. Detaylar haberimizde..

Gazi Üniversitesi Genç Girişimciler Topluluğu bu sene üçüncüsünü düzenlediği 2013 Liderler Zirvesi'ni 4-5 Nisan 2013 tarihlerinde düzenliyor. Girişimcilik ve İnovasyon ana temalı zirvenin iş dünyasından oldukça önemli lider konukları var.

Girişimcinin Kalbi İnovasyonla Atıyor, Liderler İnovasyonu Konuşuyor sloganıyla Gazi Üniversitesi Genç Girişimciler Topluluğu'nun 4-5 Nisan'da bu sene üçüncüsünü düzenleyeceği Liderler Zirvesi'nde gerek bürokrasi, gerek Türkiye de önde gelen genel müdür, ceo ve yönetim kurulu başkanları konuşmacı olarak ağırlanacak.

Ana teması "İnovasyon ve Girişimcilik" olan bu seneki Liderler Zirvesi'nin konuşmacıları şöyle;

  • Microsoft Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Cavit Yantaç
  • OSTİM OSB Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın
  • Ankara Kalkınma Ajansı Müdürü Mustafa Lale
  • KOSGEB Başkan Yardımcısı Hüseyin Tüysüz
  • IBM Türkiye ve Ortadoğu İnovasyon Müdürü Jale Akyel
  • Aras Holding Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Aras
  • İndex Grup Ceo'su Erol Bilecik
  • Vatan Bilgisayar Genel Müdürü Hasan Vatan
  • Gate Elektronik Ceo'su Turgay Maleri

Bu sene geçen seneden farklı olarak zirvede İnovasyon Sergisi açılacak. İnovasyon sergisinde Book Shower (Kitap Temizleyici) ve Oksijen Bar (Oksijen Makinesi) isimli iki yenilikçi ürünün tanıtımı yapılacak. Ayrıca çeşitli inovatif ürünlere de görsel olarak yer verilecek.

Zirveye bu sene; Komagene Çiğköfte, Starbucs, Nescafe ve Kuru Kahveci Mehmet Efendi ürünleriyle sponsor olurken, OSTİM OSB, 06 Sürücü Kursu, Sınav Akademi, Genç Kampüs ve YERO Yurt Dışı Eğitim destek veren sponsorlar arasında. Biz de Girişim Haber olarak zirvenin Medya-İletişim Sponsoruyuz.

4-5 Nisan'daki bu zirve hakkında daha fazla bilgi için www.gaziggt.org web adresini ziyaret edebilir, Facebook etkinlik sayfası ile Facebook ve Twitter profillerinden zirve ile ilgili gelişmeleri takip edebilirsiniz. Zirveye katılmak için kayıt formunu doldurmanız gerekiyor.

Ankaralı üniversite öğrencilerinin ve genç girişimcilerin zirveyi kaçırmamalarını tavsiye ediyor, etkinlik haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor